Parašė URBANISTAS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąBet ta arena ne sferos, o tik pusės sferos formos.Atrodo baisiai.Aš kalbu apie krepšinio kamuolį.Gal tai yra neįmanoma pastatyti tokią ?Bet, manau, įmanoma.O Klaipėdos arena tikrai originali.
1.Kur nori - ten nurideni.
2.Apatineje dalyje galima irengti baseina
Klausimas. Mineta kad dalyvaujancios firmos pateikia po du variantus. Ar antras variantas jau seniau atmestas ar yra atsargoje?
Comment
-
Parašė Hazard Rodyti pranešimąĮ automobilių parkingą baisu žiurėti vaizdas kaip akropolio aikštelė. Daro viską kuo pigiau apgailėtina. Jokios žalumos
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąKlaipėdietiška man- tai fachverkas.Pavaikščiok po Senamiestį, ar pamatysi kur raudoną pastatą ?Manu, tai būdinga Klaipėdos kraštui, bet ne Klaipėdos miestui.Norint atsikratyti niūrumo, mieste reikia daugiau ryškesnių spalvų.O ne baltai stiklinis ''Pilsotas''.Manau, su saiku naudojant raudoną spalvą, bus gerai, bet nuolat vien raudona užknisa.
Memelenderiui paverkt dėl Pilsoto prašom eiti čia
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąMemelenderis užkniso juodai.
Memelenderiui paverkt dėl Pilsoto prašom eiti čia"Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
Parašė Adiokas Rodyti pranešimąPritariu.. Memelenderis man irgi atsibodo, jauciu jam didziule antipatija..
Comment
-
Parašė Adiokas Rodyti pranešimąPritariu.. Memelenderis man irgi atsibodo, jauciu jam didziule antipatija.."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimątai kaip jis neuzknis, jei per 2,5 men. parase virs 200 zinuciu. ar tai normalu? ir visose tapati mintis....
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąURBANISTE, tu manę nenormaliu laikai ?Mano įvertis viską parodo, kad ne aš vienas taip manau.Jeigu aš jus užknisau, tai neskaitykite.Tegu skaito tie, kam įdomu, o ne tie, kas kritikuoja manę patys nežino už ką, patys sau prieštaraudami ir visiems rodydami savo neišprusimą (čia apie tavę).Ką čia apie manę vis kalbėtis norite, kalbėkime apie areną.Ši arena tikrai papuoš Klaipėdą."Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąBet Memelenderio įvertis toks, kuriuo galima didžiuotis
Comment
Comment