aišku, kad svarbu. neketinu rašinėti kodėl
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNe karta pats minėjai, kad jų lygint net neįmanoma, nes Kauno 10 kartų didesnė ir panašiai
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai tik įrodo, kad ir man smegenėlės buvo gerai perkaitusios nuo tos įtampos ir laukimo aišku nereikia tamstai perdėti apie 10 kartų ir panašiai, nes tai viso labo tik 3 karteliai... ()
P.S. smagu būtų baigt šią kvailą diskusiją šiais skaičiais..."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Aurelius Rodyti pranešimąAušrine, kaip sekasi pridavimo procedūra? Ar dar toli iki tikslo?
Manau, kad sekasi tikrai neblogai, pirmos dienos vakare turėjome 30 proc. parašų, dar 50 proc. sakė pasirašys po smulkių pataisymų. Likusieji - rimtesni trūkumų pašalinimai bus atlikti iki pirmadienio pietų, taigi tada planuojame gauti ir likusių komisijos narių parašus
Comment
-
pavadinime žodis "Švyturys" iš abiejų pusių uždengtas, palikti tik "Arena", kurių manau ir nebedengsBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąpavadinime žodis "Švyturys" iš abiejų pusių uždengtas, palikti tik "Arena", kurių manau ir nebedengs
Comment
-
Parašė GTRooTube Rodyti pranešimąAr spėjo sudėti parašus komisija?
Comment
-
šiandien ryte:
beje, aš arenoje jau praleidžiu daugiau laiko nei namieBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
arenos pavadinimas jau keletas dienų kaip uždengtas, viduje ant visų "Švyturio" reklamų uždeti kiti plakatai, viskas labai griežtai daroma ten, akreditacijos skanuojamos ir pagal jas apsauga bei kiti asmenys kurie turi tokia teisę galės matyti kompiuterio ekrane,kur yra žmogus su akreditacija, pačioje salėje viskas išpuošta EuroBasket gintarinės spalvos simbolika bei mėlyna žiniasklaidos tribūnoje, užvakar repetavom atidarymo ceremoniją (vėliavų nešimą), tai FIBA atstovas stebėjo, kiekvienas dalykas turi būti kruopščiai suplanuotas, kiekviena detalė.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Aušrinė Rodyti pranešimąŠiandien liko pasirašyti Komisijos pirmininkei, ir bus viskas"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąTai toks prastos kokybės garsas ir liks?!
Comment
-
Pasirašytas Klaipėdos arenos statybos užbaigimo aktas
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąTikriausiai garsas ir pripažinimas tinkamu naudoti nelabai susiję dalykai.... Garso gali ir iš viso nebūti iš principo."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
Comment