man labai, labai patiko ir pats namas ir aplinka. baltai pavydžiu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Sveikinu, klaipedieciai, Jusu miestas pasistate isties ispudinga, stilinga ir modernia arena. Katamarano formos statinys turetu nustebinti kiekviena turista, atvaziuojancia komanda ar uzsienio dainininka.
Mano subjektyvia nuomone, pagal isore si arena yra graziausias tokio tipo statinys Lietuvoje.
Dabar linkiu, kad treciasis pagal dydi Lietuvos miestas sukurtu konkurencinga krepsinio komanda Neptunas, kuri galetu pretenduoti i LKL final four.
Comment
-
Parašė Hanza Rodyti pranešimąKatamarano formos statinys turetu nustebinti kiekviena turista
Comment
-
Parašė Hanza Rodyti pranešimąSveikinu, klaipedieciai, Jusu miestas pasistate isties ispudinga, stilinga ir modernia arena. Katamarano formos statinys turetu nustebinti kiekviena turista, atvaziuojancia komanda ar uzsienio dainininka.
Mano subjektyvia nuomone, pagal isore si arena yra graziausias tokio tipo statinys Lietuvoje.
Dabar linkiu, kad treciasis pagal dydi Lietuvos miestas sukurtu konkurencinga krepsinio komanda Neptunas, kuri galetu pretenduoti i LKL final four.
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąkomandos Klaipedai tai tikrai reiktu, pati arena (mano subjektyviu poziuriu) tvarkinga, daili, bet perdaug neissiskiria is aplinkiniu prekybos centru, pastatytu tokia Kaune, tai visi kaunieciai verktu, kad eiline Maxima pastate.
Comment
-
Klaipėda išlaikė savitą stilių, suderino madą su miestu. Išlaikytas raudonas stilius(Klaipėdos stilius) parinkta jūrinė tematika kas turi būti būdinga uostamiesčiui, ir nesvarbu ar kažkas supras, kad tai katamaranas ar, kad tai maxima. Nepagailėta idėjų ir lėšų ant vidaus įrengimo, nepaliko plikų, betoninių sienų, kaip anot dabar madinga. Sukurtas jaukumas tiek viduje tiek išorė,nors nėra monumentalus statinys, bet vertas dėmesio tikrai išskirtinai.
Comment
-
Parašė s l a b o t k e Rodyti pranešimąapie koki jus cia baigima snekat cia nei kubo nera nei parketo..dar dulkes neisvalytos...
Comment
-
Parašė s l a b o t k e Rodyti pranešimąapie koki jus cia baigima snekat cia nei kubo nera nei parketo..dar dulkes neisvalytos...
Comment
-
Klaipėdos areną pasiekė 300 tūkst. litų valdytojo investicijų
http://sportas.delfi.lt/eurobasket20....d?id=47126207
Comment
-
Comment
-
Statybininkai arenoje dirbs dar savaitę
http://www.ve.lt/naujienos/ekonomika...avaite-600568/
kazkiek nauju nuotrauku ir jau paklotas parketas
Comment
Comment