Saunuolis sergei Jau wisais varpais zvambija per klp televizijas del Gandraliskiu O toi teritorijoi darbininkai dirba kaip bites DZIUGU
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaipėda (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė sergeiParašė Montezauras_klpSaunuolis sergei Jau wisais varpais zvambija per klp televizijas del Gandraliskiu O toi teritorijoi darbininkai dirba kaip bites DZIUGU"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpParašė sergeiParašė Montezauras_klpSaunuolis sergei Jau wisais varpais zvambija per klp televizijas del Gandraliskiu O toi teritorijoi darbininkai dirba kaip bites DZIUGU
Comment
-
Biurokratiniai reikalavimai paaukoti vairuotojų labui
http://www.ve.lt/?data=2004-10-08&ru...&id=1097164264
---------------
Atgyvenusius teniso kortus pakeis modernus sporto centras
http://www.ve.lt/?rub=1065924810&dat...&id=1097166064%)
Comment
-
Parašė win2k3Xek Tai kuris cia tu ar Inga ta dovanele sumastet? Speju per mano gimtadieni as ja gausiu Nu idomu, kas per tai bus Bet neklausiu ir neprasysiu pasakyti Kas be butu - aciu Jums abiems! Jei reiks padeti ka Klaipedkai ar etc.tai praneskit Zinau, kad off topic, bet reikejo man parasyti
Comment
-
Sergei ka galiu pasakyti nuotrauka tikrai PUIKI Ir dar noriu pasakyti kad jai netingesi nuwaryk i tauralauki ten kotedzai dygsta kaip ant mieliu.Labai gerai sumastei del fotografavimo nakti Tik buk atsargus Ypac riporte Lauksim fotkiu
Nuotrauka tikrai gera Nors truputi kreivoka bet gerai yra"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpSergei ka galiu pasakyti nuotrauka tikrai PUIKI Ir dar noriu pasakyti kad jai netingesi nuwaryk i tauralauki ten kotedzai dygsta kaip ant mieliu.Labai gerai sumastei del fotografavimo nakti Tik buk atsargus Ypac riporte Lauksim fotkiu
Nuotrauka tikrai gera Nors truputi kreivoka bet gerai yra
Comment
-
Parašė Montezauras_klpNu seip jo, mano drauge ten gywena tad...Nu seip nera ten baisu bet praeina pora kaimieciu tokiu su :beizbolkem" viena syk maciau, bet diena ten napavojinga
Nes kada vaziauvau i miesto ligonine nemaciau!!!!
Comment
Comment