Temą iškarpiau. Palikau tik naudingus pranešimus su nuotraukomis ir informacija, beje, "balalaika" sudarė apie 80%
Ir dar... stenkitės vengti naujienų a la "pastatė naują suoliuką". Būt gerai, jei apsiribotumėt statybomis, transportu ir ekonomika. Ilgi pokalbiai irgi nepageidaujami Didesni projektai keliauja ne į šią temą, o į Projektų ir statybos forumus pagal pobūdį (supraskit, kuriamos naujos temos).
Nu as suprantu kad tu dabar labai piktas ir panasiai kad tavo toki Galinga posta pratrine bet ten tikrai daug info neitema ir siaip NEIDOMU ir daug asmeniskumu ir panasiu plepalu, beto pagalvok kaip zmonems kurie tik siaip apsilanko skaityti keliu puslapiu terada kaip tavo mokykla papuose ar ka tu veikia vakare ir panasiai tu daugiau parodyk pacios klaipedos daugiau photo idomiu istoriju ir panasiai kiek dabar man zinoma klaipedoje tik vienas projektas kick ass tai Gandraliskes apie kitus kaskaip per daug reklamos nebuvo kodel ? o todel kad visi kiti projektai buvo aprasomi sioje temoje i kuria jau nedaug kas kreipdavo demesio ( atidarom ir neskaite uzdarom ) nes kaskaip ji banali pasidare ( isskirus zmonems kurie gyvena klaipedoje) reikia daugiau konretiskumo ir t.t.
Nu as suprantu kad tu dabar labai piktas ir panasiai kad tavo toki Galinga posta pratrine bet ten tikrai daug info neitema ir siaip NEIDOMU ir daug asmeniskumu ir panasiu plepalu, beto pagalvok kaip zmonems kurie tik siaip apsilanko skaityti keliu puslapiu terada kaip tavo mokykla papuose ar ka tu veikia vakare ir panasiai tu daugiau parodyk pacios klaipedos daugiau photo idomiu istoriju ir panasiai kiek dabar man zinoma klaipedoje tik vienas projektas kick ass tai Gandraliskes apie kitus kaskaip per daug reklamos nebuvo kodel ? o todel kad visi kiti projektai buvo aprasomi sioje temoje i kuria jau nedaug kas kreipdavo demesio ( atidarom ir neskaite uzdarom ) nes kaskaip ji banali pasidare ( isskirus zmonems kurie gyvena klaipedoje) reikia daugiau konretiskumo ir t.t.
tai wa tokia mano nuomone
"jozikai" tu manai, kad win2k3 ir mano nauji projektai yra "sudas", ir info apie projektus tai pat!!! Beja, kas tau pasake, kad "Grandaliske" yra tik vienas projektas o kiti "sudas" ir apie jos niekas niekalba. Nes jie yra jau statomi iskirus "K" ir "27" pastato!!! , o fotos jau greit bus!!! Jiegu tau nepatinka tema "klaipeda" tai ir neskaityk jos!!!
Sutinku su sergei. As nepykstu, kad pratryne, ir nesvarbu kiek psl.ji uzima. Si tame ypac skirta KLAIPEDIECIAMS. Tiksliau orentuota i juos, todel ir tai atsispindi sioje temoje!
Nu matau kad nesupratai ka as ten parasiau ;/ nu vienu zodziu pasakiau ka norejau ir viskas as apie klaipeda isviso nieko nenorejau pasakyt as apie temos didi snekejau
tik tu viska ne taip supratai totaliai viska isiskaityk labiau
Prekybos ir pramogų centro statybas atitolina nesutarimai su miesto valdžia
Klaipėdos miesto savivaldybės Urbanistinės plėtros departamento direktorius Kastytis Macijauskas: "Jau dabar ryte Tilžės gatvėje susidaro automobilių grūstys"
Comment