Kazkaip nesimato komentaru kaip sis objektas, ar gyventojui su vidutinem pajamom turetu buti patrauklus? Kokie pliusai minusai? Kainos skiriasi lyginant su Dragunu raj.
Aš pastebėjau, kad mūsų forume nemažai atsirado visokių veikėjų, kurie paprastai beveik neturi pranešimų, bet domisi konkrečiai vienu ar kitu projektu. Matyt pamėgo visokie vadybininkėliai čia semti informaciją, kartu ir nuotraukas prigriebia turbūt. Reiktų, kad forumo valdyba tokius dalykus fiksuotų ir reikalautų atsakomybės.
Aš pastebėjau, kad mūsų forume nemažai atsirado visokių veikėjų, kurie paprastai beveik neturi pranešimų, bet domisi konkrečiai vienu ar kitu projektu. Matyt pamėgo visokie vadybininkėliai čia semti informaciją, kartu ir nuotraukas prigriebia turbūt. Reiktų, kad forumo valdyba tokius dalykus fiksuotų ir reikalautų atsakomybės.
Beprasmiskas reikalas butu,manau. Internetine erdve yra viesa erdve ir kiekvienas turi teise prieiti prie bet kokios informacijos. Jeigu butu cenzas, tai sis puslapis prarastu populiaruma. Tokia yra mano nuomone siuo klausimu. Kita vertus, suprantu tavo susirupinima.
Kuo toliau, tuo daugiau šviesų vakarais dega ir šiaip su vienos agentūros vadybininku kalbėjau, tai pardavimai tikrai aktyvūs, per mėnesį 3 - 5 butus parduoda.
Comment