Parašė Chixx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A
Collapse
X
-
jau ir naujakurių yra matosi visad kažkuriam aukšte per vidurį šviesos degaBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Burės tinklapy naujų nuotraukų atsirado:
Iš vidaus:
Dar paskelbta nenauja naujiena:
Ir kelios fasado nuotraukos:
Daugiau fasado: http://www.bure.lt/index.php?id=1143
www.bure.lt
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąMano foto sudėjo į galeriją. #697 post'as.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąNeatsiklausė?
Comment
-
Aš pastebėjau, kad mūsų forume nemažai atsirado visokių veikėjų, kurie paprastai beveik neturi pranešimų, bet domisi konkrečiai vienu ar kitu projektu. Matyt pamėgo visokie vadybininkėliai čia semti informaciją, kartu ir nuotraukas prigriebia turbūt. Reiktų, kad forumo valdyba tokius dalykus fiksuotų ir reikalautų atsakomybės.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAš pastebėjau, kad mūsų forume nemažai atsirado visokių veikėjų, kurie paprastai beveik neturi pranešimų, bet domisi konkrečiai vienu ar kitu projektu. Matyt pamėgo visokie vadybininkėliai čia semti informaciją, kartu ir nuotraukas prigriebia turbūt. Reiktų, kad forumo valdyba tokius dalykus fiksuotų ir reikalautų atsakomybės.
Comment
-
-
minicas
Parašė KaifasGal kas naujo girdeti apie si pastata? Kazin kaip jiems sekasi su butu pardavimais?
Comment
-
kaip matau visai neblogai sekasiBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
Comment