Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

grožis tai atrodo gerai tokia mozaika, bet reikiatų pažvelgti ir iš gyventojų pusės...išeini į balkona, ten 2 stiklai yra trijų nėra... ir viskas dėl mados, bet gyventi reiks tai žmogui...
    jo vietos užsisakyčiau pats trukstamų stiklų..

Comment

Manau dabar žmonės yra neakli ir mato ką perka, jei nepatinka šalia Pilsotas stovi. Taigi čia skonio reikalas, netinka nepirk.
      Lithuanian Top 5 tallest buildings
      1. Europa Tower 126 m. 33 f.
      2. Pilsotas 112 m. 34 f.
      3. Arfa 100 m. 29 f.
      4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
      5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Parašė romas07 Rodyti pranešimą
        grožis tai atrodo gerai tokia mozaika, bet reikiatų pažvelgti ir iš gyventojų pusės...išeini į balkona, ten 2 stiklai yra trijų nėra... ir viskas dėl mados, bet gyventi reiks tai žmogui...
        jo vietos užsisakyčiau pats trukstamų stiklų..
        Kaip anksčiau buvo ( na, ir dabar dar yra ), kad kiekvienas savo balkoną stiklina kaip jam patinka

Comment

Daryta su Google SketchUp ir renderinta su Kerkythea.
          Dar prieš įstiklinant:
          Surenderinus gavosi kiek per šviesiai

Screenas iš SketchUp'o:

Ir įstiklinus vieną pusę:

Paskutinis taisė enjojk; 2009.06.15, 19:36.
          eFoto | YouTube

Comment

Man, asmeniškai, nepatinka "Burės" balkonai.

Comment

Nesuvokiu kam reikalingos šios neaiškios vizualizacijos, kai pastatas jau baigtas statyt???
              "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Va tam, kad yra tokia programa kaip Google SketchUp ir joje kuriami modeliai ne tik vizualizacijos žmonėms parodyt koks bus pastatas, bet ir savo malonumui. O aš tiesiog norėjau parodyti kitiems kaip pastatas atrodo mano sukurtose vizualizacijose.
                eFoto | YouTube

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                  Nesuvokiu kam reikalingos šios neaiškios vizualizacijos, kai pastatas jau baigtas statyt???
                  Nesuvokiu kaip galima,
                  peikti žmogaus darbą kuris pabandė perpiešti esama pastata, kuris tiesiog braižomas šiap dėl įgudžių, be jokios komercijos, be užsakymu tiesiog dėl noro, ar įgudžių, ar ...t.t...
                  gal jis ateityje nubraižys tikra šedevra,ar dar ka... žinoma jai nebus stabdomas kaip Urbanistų ar kitu neiginių.

Ps
                  gal ir nuotraukų nedėti, nes pastatas pastatytas

Comment

Comment

Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
                      Nesuvokiu kaip galima,
                      peikti žmogaus darbą kuris pabandė perpiešti esama pastata, kuris tiesiog braižomas šiap dėl įgudžių, be jokios komercijos, be užsakymu tiesiog dėl noro, ar įgudžių, ar ...t.t...
                      gal jis ateityje nubraižys tikra šedevra,ar dar ka... žinoma jai nebus stabdomas kaip Urbanistų ar kitu neiginių.

Ps
                      gal ir nuotraukų nedėti, nes pastatas pastatytas

Ačiū už nuotraukas
                      eFoto | YouTube

Comment

paskutinėje foto gerai atrodo ta mozaika.

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
                          Va tam, kad yra tokia programa kaip Google SketchUp ir joje kuriami modeliai ne tik vizualizacijos žmonėms parodyt koks bus pastatas, bet ir savo malonumui. O aš tiesiog norėjau parodyti kitiems kaip pastatas atrodo mano sukurtose vizualizacijose.
                          Bet tai pats sau prieštarauji. Jei jau kaip sakai darai savo malonumui, tai padarei ir pats žiūrėk. Bėje sukurtuose tavo vizualizacijose atrodo žymiai prasčiau nei iš tikro yra.... nesuprantu prasmės....
                          "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                            Bet tai pats sau prieštarauji. Jei jau kaip sakai darai savo malonumui, tai padarei ir pats žiūrėk. Bėje sukurtuose tavo vizualizacijose atrodo žymiai prasčiau nei iš tikro yra.... nesuprantu prasmės....
                            O tavęs niekas neverčia į jas žiūrėti...
                            eFoto | YouTube

Comment

Oi pralinksminot kaip darželyje

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
                                Daryta su Google SketchUp ir renderinta su Kerkythea.
                                Viskas ok, bet parašysiu ko trūksta iki pilnos laimės (bent man )

Modelis yra - beveik pusė darbo padaryta. Butų gerai, jei langai būtų įgaubti, o ne plokščia medžiaga ... fasadai tarsi atgytų.

Po to reiktų viską 'nulaižyti'. Taigi darbas su medžiagomis ir pačiomis scenomis ir jų apšvietimu. Taigi kas labiausiai krenta į akį, tai stiklai ir ypač jų dalinimas, nes modelyje jie atrodo labai smulkūs ir todėl tos stiklinės dalys labai 'ištraukiamos' į pirmą planą. Dar galėčiau patarti išbandyti vray renderi.

Kitas reikalas, tai apšvietimas. Čia panašiai kaip ir fotografijoje - vaizdas neatrodys labai patraukliai jei objektas apšviečiamas iš galo. Taip ir čia.

Dar kitas etapas būtų postprocessing'as(darbas su photozhopu ar pan): modelio įstatymas į aplinkos foto, aplinkos atspindžiai ant stiklų ir tt.

Bet jei šitas modelis tik į Google Earth, tai tuomet viskas tvarkoje. Aš čia tik parašiau ką galėtų padaryti iki pilnos laimės
                                Propoganda ir penas mintims >>>

Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                                www.ted.com

Comment

O kodel butent sita modeli uzrenderinote tamsta? Manyciau kokia baznycia padaryt "vizulkej" butu kur kas daugiau darbo ir atrodytu ispudingiau nei dezute, kur mano manymu per daug nepelnyto demesio susilaukia.

Comment

Parašė Naujokelis Rodyti pranešimą
                                    O kodel butent sita modeli uzrenderinote tamsta? Manyciau kokia baznycia padaryt "vizulkej" butu kur kas daugiau darbo ir atrodytu ispudingiau nei dezute, kur mano manymu per daug nepelnyto demesio susilaukia.
                                    nesutikčiau, kad Burė yra dežutė. bent man dėžės formos visai neprimena
                                    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

chixx netiesiogine prasme. Dezute tai staciakampis neisvaizdus objektas. Na, ne sandelys bet dezute.

Comment

eilinį kartą pasireiškė ne Klaipėdietis ir eilinį kartą išsireiškė, kad tai dėžė ir dar ten koks bjaurus pastatas, atsibodo skaityt tą patį per tą patį, pirma pamatykit realiai ir tada diskutuokit. Klaipėdoje daug dėžių, bet šis nė kiek neprimena

Comment

Tai kad iš jos kažkas išsikiša dar nereiškia kad ji nėra dėžė.

P.S. Klaipėdietis laikinai gyvenantis svetur.

Comment

Working...
                                          X