Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Švertas Rodyti pranešimą
    Pietinė pusė, dar nei tvorelių nei „gražios“ geltonos spalvos, bet darbai juda į prieki gana laiku.
    Atvaizdas
    Kažkuo šitas vaizdelis man primena Saulėtekio "niujorką"
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Statybinikai susimovė ir nedastatė vieno aukšto Na visi peikia BIG 2, na žinoma ten tie aukštybiniai ne šedevrai, bet ten nors lodžijos yra, kainos daug priimtinesnės, plius ne toks intensyvus eismas, o čia už suvirintas tvoreles kiek reikia mokėt, galės uostyt išmetamasius dūmus tokiuose balkonuose na nors nelabai kas čia ir perka

Comment

[QUOTE=Švertas;327257]Gražuolė Klaipėdos burė, bet dar vis nepabaigta
        Atvaizdas

Tos kolonos apacioje tai man jau bent klaikiai atrodo.

Comment

Tos kolonos apacioje tai man jau bent klaikiai atrodo.
          Man atrodo tai prideda dar daugiau unikalumo šiam objektui

Comment

Tos kolonos atrodo normaliai. Jokio unikalumo jose nėra, įprasta tokias matyti daugybėje aukštuminių pastatų Europoje, taip pat ir Vilniuje Konstitucijos daugiabutis tokias turi.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
              Tos kolonos atrodo normaliai. Jokio unikalumo jose nėra, įprasta tokias matyti daugybėje aukštuminių pastatų Europoje, taip pat ir Vilniuje Konstitucijos daugiabutis tokias turi.

Nuotraukoje jos pilkos ,kazkokios demetos. Uz ju kazkokie stiklai,panasu i kazkoki gamybini cecha ar sandelius. kokia tu kolonu paskirtis? vien dekoratyvine? konstrukcine? gal ir gerai ,kad jos sudaro seseli,ten uz ju viskas skendes prieblandoje ir nelabai matysis to cecho ar dirbtuviu:-)

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                Nuotraukoje jos pilkos ,kazkokios demetos. Uz ju kazkokie stiklai,panasu i kazkoki gamybini cecha ar sandelius. kokia tu kolonu paskirtis? vien dekoratyvine? konstrukcine? gal ir gerai ,kad jos sudaro seseli,ten uz ju viskas skendes prieblandoje ir nelabai matysis to cecho ar dirbtuviu:-)
                "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė Švertas Rodyti pranešimą
                  „Music“ tu biški irgi nesuskaičiuoji aukštų, aš jų suskaičiuoju 20. buvo rašyta, kad jų bus. 22. Vieną aukštą radau kur pavogė. Pagal maketo foto ir kompiuterinę diagramą galima gerai pamatyti, kad kur burės sparnas yra visada buvo 18 aukštų, kaip pastatė namą liko tik 17. Va kur vieną aukštą praganė. O antrasis manau dingo ant stogo, arba jie tą budelę, kondicionieriams skaito aukštu.
                  Atvaizdas

.jpg]Atvaizdas
                  Tiesiog temos pavadinimas- Klaipėdos burė- 22 aukštų gyvenamasis namas
                  Pasitikrinau ar man neblogai su matematika, nes tiekos nepavyko suskaičiuot.
                  http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Temos pavadinimas pakeistas į 20 aukštų.
                    Teisingos pastabos, pastatas sumažintas vienu aukštu, o užlipimas ant stogo anksčiau buvo priskaičiuotas kaip aukštas.

Comment

sunku is foto apsakyt, bet ten kur yra ta bure, ta dalis kuri neistiklinta, tai paciam kairiausiame sone kur atrodo irgi mini balkonai (SU APTVERIMAIS) siandien pusiaudieni jau buvo beveik visi aukstai istiklinti, ir be jokiu pastoliu ar krano o is vidaus
                      Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

(Ar matėt, kad SEB reklamą užkėlė pačiame viršuje? Bene "aukščiausia" reklama Klaipėdoje??...)

Sorry, apsirikau, jau yra forume, neperskaičiau, tad trinkit tuos pranešimus dėl tų SEB raidžių. Ačiū, URBANISTUI.
                        Paskutinis taisė zilviz; 2009.02.28, 13:21.
                        http://www.efoto.lt/user/26402/nuotraukos/geriausios

Comment

Parašė zilviz Rodyti pranešimą
                          Ar matėt, kad SEB reklamą užkėlė pačiame viršuje? Bene "aukščiausia" reklama Klaipėdoje??...
                          O tu ar matei, kad apie tai jau buvo rašyta ir netgi foto įdėta??????
                          "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Nebūtina iškart rašyt, nepaskaičius forumo...

Comment

Comment

Na Tomai viską žinai apie Klaipėdoje vykstančias statybas, tad galbūt atskleisi bus stiklinami balkonai ar ne???????

Comment

Labai ydomus pastatas

Comment

vat apie si stiklinima as kalbejau, penktadieni baiginejo det stiklus (artimiausio stulpo kaireje) dar vienas neidetas buvo, bet ten irgi buvo tvoreles..

Comment

Nepatinka man ta ruda apdaila
                                      .

Comment

Parašė TH1 Rodyti pranešimą
                                        Nepatinka man ta ruda apdaila
                                        raudona. Klaipedietiskas koloritas

Comment

Man tai į raudoną spalvą nepanašu, tamsi ruda, o maketuose piešė gražesnę spalvą. Nori padaryt Klaipėda tamsiai ruda ir praras raudonojo miesto vardą. Vitė, "Žvejų rezidencija" Burė visi jie tamsoki.

Comment

Working...
                                          X