Tikrai neatsisakyciau toki grazuoli Vilniuj matyt...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A
Collapse
X
-
Parašė spitfire Rodyti pranešimąTikrai neatsisakyciau toki grazuole Vilniuj matyt...
Comment
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąKuo toliau tuo labiau šis pastatas gražėja. Smagu pro jį eiti. Kai jį įstiklins, tada manau bus gražiausias Klaipėdoje. Nors seniau ir rašiau, kad KD nepralenksJei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąNelenkia jis K D
Gražus pastatas bet nelenkia.
Naujumas tikrai nėra priežastis ..Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimądel skonio nesigincijama"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąTikrai nelenkia...Jei lenkia tai prašau išdėstyti objektyvias priežastis...
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąTikrai nelenkia...Jei lenkia tai prašau išdėstyti objektyvias priežastis...Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
Jei gražesnis, tai gražesnis viskas ok, kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama... Tiek, kad norėjau pasakyt ir tūris išraiškingesnis ir žymiai brangesnės statybos, tiek ir apdaila brangesnė ir geriau atrodanti yra ant "K D". Vienintelis minusas, kas jau šimta kart šnekėta ne toj vietoj pastatyta, bet tai grožiui netrukdo."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Gal kas nors padarytų naujų nuotraukų kaip ten tas projektas atrodo, nes jau jį man atrodo beveik baigė, o aš ir manau ne vien aš net neįsivaizduoju kaip jis atrodo, taip pat miesto kontekste įdomu kaip šis daugiaaukštis įsipaišė.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
Comment