Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Atleiskit už subjektyvią nuomonę, bet toks balkonų stiklinimas tiesiog kažkoks pasityčiojimas iš pastato ir višiška investuotojo ar rangovo nekompetencija.
    Beje balkonuose gyventojai nelabai galės ką ir laikyti... Geresnis vėjelis išpūs viską lauk

Comment

o kas sake kad balkonai butinai turi atlikti sandeliuko funkcija? ; -)

Comment

Parašė Jegermeister Rodyti pranešimą
        Atleiskit už subjektyvią nuomonę, bet toks balkonų stiklinimas tiesiog kažkoks pasityčiojimas iš pastato ir višiška investuotojo ar rangovo nekompetencija.
        Beje balkonuose gyventojai nelabai galės ką ir laikyti... Geresnis vėjelis išpūs viską lauk
        O jei balkonas visiškai nebūtų įstiklintas, o tik turėklas būtų kaip daugelyje daugiabučių yra, tai neišpūstų? Prie ko čia rangovas? kaip nubraižė architektas taip rangovas ir daro..... Ir išvis kas čia blogo, kad balkonai dalinai įstiklinti? Pirma kart pamatė lietuvis ir eilini kart pareiškė "kaip negerai" !!!
        "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
          O jei balkonas visiškai nebūtų įstiklintas, o tik turėklas būtų kaip daugelyje daugiabučių yra, tai neišpūstų? Prie ko čia rangovas? kaip nubraižė architektas taip rangovas ir daro..... Ir išvis kas čia blogo, kad balkonai dalinai įstiklinti? Pirma kart pamatė lietuvis ir eilini kart pareiškė "kaip negerai" !!!
          Tu mane teisingai supratai, geriau jau būtų visai tų pavienių stiklų nemontavę. Nenoriu būti blogas pranašas, bet kažkodėl man atrodo, kad ilgai laukti nereikės kol kuris "stikliukas" papūtus kokiam "Anatolijui" panorės paskraidyti...
          Mano nuomone, jei jau stiklinti balkonus tokiuose aukštuminiuose pastatuose ir dar ant jūros kranto, tai reikia daryti arba gerai (pvz. kaip BIG 2) arba nieko.
          Paskutinis taisė Jegermeister; 2009.07.01, 12:59.

Comment

Parašė Jegermeister Rodyti pranešimą
            Tu mane teisingai supratai, geriau jau būtų visai tų pavienių stiklų nemontavę. Nenoriu būti blogas pranašas, bet kažkodėl man atrodo, kad ilgai laukti nereikės kol kuris "stikliukas" papūtus kokiam "Anatolijui" panorės paskraidyti...
            Mano nuomone, jei jau stiklinti balkonus tokiuose aukštuminiuose pastatuose ir dar ant jūros kranto, tai reikia daryti arba gerai (pvz. kai BIG 2) arba nieko.
            tu ir nebūk blogu pranašu. Pvz Prahoje visuose tarybiniuose daugiaaukščiuose (o ten daugiausiai dvylikaukščių) neleido stiklinti balkonų langais su rėmais, tad visuose namuose yra berėmiai stiklai ir ne per visą balkoną, taip kaip Burėje. O ten kalnuotos vietovės, tad vėjukas tikrai nemažas būna ir neišpučia jiems tų stiklų
            Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Na kaip ir viskas:

Comment

Salimais ten turejo buti ale antras etapas, berods 9 aukstu pastaciukas. Kokia ten situacija? Pradejo krapstyti ir sustabde ar net nepakrutino?
                Matas Macijauskas
                www.ntspekuliantai.lt

Comment

Parašė MatasM Rodyti pranešimą
                  Salimais ten turejo buti ale antras etapas, berods 9 aukstu pastaciukas. Kokia ten situacija? Pradejo krapstyti ir sustabde ar net nepakrutino?
                  Turbut maisai su Klaipedos Smelte
                  Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Nesuprantu kodėl pietinis fasadas nudažytas baltai, o analogiškas šiaurinis gelsvai?
                    "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Geras, tik dabar pastebėjau Mano nuomone, tai baltas gražiau.

Comment

Parašė ArTuRAs Rodyti pranešimą
                        Turbut maisai su Klaipedos Smelte
                        tu teisus.
                        Matas Macijauskas
                        www.ntspekuliantai.lt

Comment

Kazkokia keista gigantomanija uzsikrete Lietuvoje. Tokie stovintys by**** tik sudarko miesta. As ne pries aukstus pastatus, bet jie turi isikomponoti i miesta. Pas mus gi tik pelnu rupinamasi.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                            Kazkokia keista gigantomanija uzsikrete Lietuvoje. Tokie stovintys by**** tik sudarko miesta. As ne pries aukstus pastatus, bet jie turi isikomponoti i miesta. Pas mus gi tik pelnu rupinamasi.
                            O "Burė" visai neblogai "įsipaišo" į miesto kontekstą. Yra ir žymiai baisesnių pastatų Lietuvoje ir net miestų centruose.

Comment

Bure? O kur jus ta bure matot?

Comment

Parašė kukaracha Rodyti pranešimą
                                Europa, Lietuva, Klaipėda, Taikos pr. 32

Comment

O Dieve, ir vėl tos pačios senos nesąmonės.....

Comment

neapsimetinėk durneliu
                                    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Na jei jau esat tokie mandri, tai man nuotraukoj parodykite, iš kurio šono šis pastatas panašus į bure. Mano nuomone jei jau kas sugalvojo kažkaip pavadinti pastatą, tai jis jau bent minimaliai turėtų atvaizduoti atitikmeny,

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                                        O Dieve, ir vėl tos pačios senos nesąmonės.....
                                        Kuria prasme nesamones?

Comment

Kuria prasme nesamones?
                                          Paskaityk ankstesnius postus, nes vel tas pats per ta pati. Ponas Zygis didydis sito pastato fotografas labai isizeide uz atitinkamus mano parasytus postus, o jus vel trukt uz vadziu vel uz pradziu..

Comment

Working...
                                          X