Parašė Naujokelis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A
Collapse
X
-
Parašė Naujokelis Rodyti pranešimąEi as daviau pavyzdi. O man keista kad tiek daug prisisvaige del butaforines bures, kurios kompozicija tikrai abejotina. Bet jei paaugliams ji grazi tai tegu
Comment
-
Parašė minde Rodyti pranešimąman tai baisiai negrazus pastatas. vienintele detale kazkiek idomesne tai ta mozaika, bet ir tai praktiskumas jos 0. o siaip proporcija namo baisi.
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąO kas tau gražu? Cilindrai? Kaip mane užknisa tokie žmonės, kai neturi prie ko kabinėtis. Kaži išviso ką pats pastatytum, taburete jei gautus tai būtu gerai.
viskas ir su situo butu gerai, bet jau labai neproporcingas tas platusis fasadas- ziurint kampu i siaurus fasadaus viskas gerai, bet siaip proporcijos namo neteisingos o del taburetes tai perlenkei- kiekvienas gi gali turet savo nuomone.
Comment
-
Parašė Naujokelis Rodyti pranešimąaha matosi, desineje bendrabutis, o kairiau didelis didelis bendrabutis
Comment
-
Sveiki,
Yra daug žmonių besižavinčių šiuo pastatu. Tačiau man jį matant tik iš nuotrakų jis atrodo perdaug masyvus. Labiausiai krenta į akis raudono fasado plotai su nedideliais keturkampais langais. Galbūt pamačius iš gatvės lygio nuomonė pasikeistų. All in all pastato koncepcija (turiu omenyje fasadų sprendimus) neišdirbta iki galo, bandyta išskirti, bet kažko trūksta
Comment
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąSveiki,
Yra daug žmonių besižavinčių šiuo pastatu. Tačiau man jį matant tik iš nuotrakų jis atrodo perdaug masyvus. Labiausiai krenta į akis raudono fasado plotai su nedideliais keturkampais langais. Galbūt pamačius iš gatvės lygio nuomonė pasikeistų. All in all pastato koncepcija (turiu omenyje fasadų sprendimus) neišdirbta iki galo, bandyta išskirti, bet kažko trūksta
Comment
-
bet kaip gerai matysis ką žmonės balkonuose laiko geriau negu Kauno g. daugiaaukštyjeBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
Comment