Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Naujokelis Rodyti pranešimą
    O kodel butent sita modeli uzrenderinote tamsta? Manyciau kokia baznycia padaryt "vizulkej" butu kur kas daugiau darbo ir atrodytu ispudingiau nei dezute, kur mano manymu per daug nepelnyto demesio susilaukia.
    Manau, jei yra kazkam didelis noras matyti baznycias padarytas, tai gali drasiai patys imtis darbo. Kas zmogui idomiau, mieliau darosi, ta jis ir pasirenka.

Comment

Ei as daviau pavyzdi. O man keista kad tiek daug prisisvaige del butaforines bures, kurios kompozicija tikrai abejotina. Bet jei paaugliams ji grazi tai tegu

Comment

Ei as daviau pavyzdi. O man keista kad tiek daug prisisvaige del butaforines bures, kurios kompozicija tikrai abejotina. Bet jei paaugliams ji grazi tai tegu
        Tai paaugliams ir statytas, nes subrende zmones gyvena panteonu kolizieju ir londontaueriu paunksmese

Comment

Paskutinis taisė zygis; 2009.06.24, 13:31.

Comment

man tai baisiai negrazus pastatas. vienintele detale kazkiek idomesne tai ta mozaika, bet ir tai praktiskumas jos 0. o siaip proporcija namo baisi.

Comment

Jums rodo nuotrauką? Man kai įkeliu rodo, bet po kurio laiko dingsta...

Comment

nerodo gal su kokiu virusu ikeli?

Comment

nieko nerodo...

Comment

Parašė minde Rodyti pranešimą
                    man tai baisiai negrazus pastatas. vienintele detale kazkiek idomesne tai ta mozaika, bet ir tai praktiskumas jos 0. o siaip proporcija namo baisi.
                    O kas tau gražu? Cilindrai? Kaip mane užknisa tokie žmonės, kai neturi prie ko kabinėtis. Kaži išviso ką pats pastatytum, taburete jei gautus tai būtu gerai.

Comment

Parašė Švertas Rodyti pranešimą
                      O kas tau gražu? Cilindrai? Kaip mane užknisa tokie žmonės, kai neturi prie ko kabinėtis. Kaži išviso ką pats pastatytum, taburete jei gautus tai būtu gerai.

viskas ir su situo butu gerai, bet jau labai neproporcingas tas platusis fasadas- ziurint kampu i siaurus fasadaus viskas gerai, bet siaip proporcijos namo neteisingos o del taburetes tai perlenkei- kiekvienas gi gali turet savo nuomone.

Comment

Nu va, gal dabar rodys. Išvada: nenaudokit foto.terpe.lt

Comment

aha matosi, desineje bendrabutis, o kairiau didelis didelis bendrabutis

Comment

aha matosi, desineje bendrabutis, o kairiau didelis didelis bendrabutis
                            Aš nesuprantu tavęs.. Tau dėmesio trūksta ar ką? Jeigu jau taip nepatinka šis pastatas, tai galėtum tiesiog imti ir patylėt, o ne rašinėt tuos beverčius postus. Jau išsakei savo nuomonę anksčiau.

Comment

O as taves nesuprantu, dar nufotkink atskirus butus i vidu uzejes. Taip kaip tau patinka taip man nepatinka. Taip kaip tu rasineji taip ir as rasineju. Uzdrausi? Ir cituot manes nereik dekui.
                              P.S. nervus i koncervus

Comment

Tarp kitko norėčiau priminti, kad pagrindinai pastato paskirtis GYVENAMAS DAUGIABUTIS NAMAS.

Comment

Sveiki,

Yra daug žmonių besižavinčių šiuo pastatu. Tačiau man jį matant tik iš nuotrakų jis atrodo perdaug masyvus. Labiausiai krenta į akis raudono fasado plotai su nedideliais keturkampais langais. Galbūt pamačius iš gatvės lygio nuomonė pasikeistų. All in all pastato koncepcija (turiu omenyje fasadų sprendimus) neišdirbta iki galo, bandyta išskirti, bet kažko trūksta

Comment

Parašė Nedas Rodyti pranešimą
                                    Sveiki,

Yra daug žmonių besižavinčių šiuo pastatu. Tačiau man jį matant tik iš nuotrakų jis atrodo perdaug masyvus. Labiausiai krenta į akis raudono fasado plotai su nedideliais keturkampais langais. Galbūt pamačius iš gatvės lygio nuomonė pasikeistų. All in all pastato koncepcija (turiu omenyje fasadų sprendimus) neišdirbta iki galo, bandyta išskirti, bet kažko trūksta
                                    Jei gerai supratau, tai vadini iš gatvės lygio?

Comment

Šiandien:

Comment

bet kaip gerai matysis ką žmonės balkonuose laiko geriau negu Kauno g. daugiaaukštyje
                                        Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Aha, išėini i kokio 18 aukšto balkoną ir visa pietinė (arba šiaurinė, žiūrint kurioje pusėje būsi) Klaipėdos dalis tave mato

Comment

Working...
                                          X