prieš dešimt metų parodytum tokia foto klaipėdiečiui, turbūt labai sunkiai patikėtų, kad Klaipėdoj tokie stovės labai graži foto.. Beje dar nepradėjo stiklinti akropolio pusės langų
Labai gaial, kad nesugebėjo nieko geriau. Trūksta lengvumo šitiem pastatam. Nepasakytum kad šiame amžiuje statyta...
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Labai gaial, kad nesugebėjo nieko geriau. Trūksta lengvumo šitiem pastatam. Nepasakytum kad šiame amžiuje statyta...
Na ko jau ko, bet jau lengvumo ypač Pilsotui tai tikrai netrūksta. Kaip gyvenamieji daugiaaukščiai tikrai neblogai atrodo, na žinoma čia skonio reikalas ir kiekvienam neįtiksi, beje gal pasakysi bent vieną gyvenamąjį daugiaaukštį pastatą, kuris anot tavęs, būtų šio amžiaus achiektūros šedevras?????
atspirašau, kontrastas prieš saulę nekoks buvo
Įvažiavimas į požeminę aikštelę
Prie įėjimo į dviračių centrą
balkonai
be komentarų. Vienas iš gražiausių pastatų Lietuvoje
nežinau kad jiems daros, bet VĖL nuėmė pastolius..bet tik šitoje pusėje
štai tinklas kuris buvo pakabintas ant pietinės Burės pusės
be komentarų. Vienas iš gražiausių pastatų Lietuvoje
Na tu čia apie tai, kad vienas gražiausių tai šiek tiek perlenkei. Man sena raudonų plytų sodybėlė daug gražesnė už bet kokį dangoraižį, na jei kalbi apie naująją statybą, tai iš dalies sutikčiau. tik iš dalies...
Na tu čia apie tai, kad vienas gražiausių tai šiek tiek perlenkei. Man sena raudonų plytų sodybėlė daug gražesnė už bet kokį dangoraižį, na jei kalbi apie naująją statybą, tai iš dalies sutikčiau. tik iš dalies...
Šiaip tikrai neblogai gavosi, nors galima sakyti, kad tokioj vietoje tai tikras monstras
Kodėl? Gi kaip tik čia toks Klaipėdos nmc - šalia Pilsotas, Neapolis, Vėtrungės pasažas. Būtent čia rikiuojasi aukščiausi Klaipėdos pastatai. (na neskaitant išsibarščiųsių BIG, Smeltės, Bangos daugiaaukščių)
Kodėl? Gi kaip tik čia toks Klaipėdos nmc - šalia Pilsotas, Neapolis, Vėtrungės pasažas. Būtent čia rikiuojasi aukščiausi Klaipėdos pastatai. (na neskaitant išsibarščiųsių BIG, Smeltės, Bangos daugiaaukščių)
Na is vienos puses taip. Is kitos puses prie taikos pr. praktiskai visi yra 5-sciai bendrikai, isskyrus vetrunge. Ir tai, kad jis platus, daugiau, nei aukstas galbut. Na mano nuomone.. Nesakau, kad tai blogai
Na is vienos puses taip. Is kitos puses prie taikos pr. praktiskai visi yra 5-sciai bendrikai, isskyrus vetrunge. Ir tai, kad jis platus, daugiau, nei aukstas galbut. Na mano nuomone.. Nesakau, kad tai blogai
Na tai jie yra statyti sovietmečiu. O kaip mes visi žinome, tada Klaipėdoje dangoraižių lyg ir nebuvo. Taigi pagal tavo post'ą taip išeitų, jog aukštiniams pastatams Klaipėdoje vietos nėra
Comment