Ką tik pravažiavau, tai jokių statybininkų, visiškai tuščia, matyt ir kitiem pinigėliai baigėsi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A
Collapse
X
-
Keistas sprendimas į marių ir jūros pusę langai su palange. Kas pirks auksčiau ir mokės vos ne perpus brangiau už apatinius butus, gaus tik maža angą į gera vaizdą...
P.S. beje ar pestebėjot, kad būtų kada pagiręs kaunietis kokį Klaipėdos projektą, o ne tik kritikavęs?"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKeistas sprendimas į marių ir jūros pusę langai su palange. Kas pirks auksčiau ir mokės vos ne perpus brangiau už apatinius butus, gaus tik maža angą į gera vaizdą...
P.S. beje ar pestebėjot, kad būtų kada pagiręs kaunietis kokį Klaipėdos projektą, o ne tik kritikavęs?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąO ką čia girti ? Nuostabią architektūrą ? Pritapimą prie bendrojo miesto konteksto ?"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKeistas sprendimas į marių ir jūros pusę langai su palange. Kas pirks auksčiau ir mokės vos ne perpus brangiau už apatinius butus, gaus tik maža angą į gera vaizdą...
P.S. beje ar pestebėjot, kad būtų kada pagiręs kaunietis kokį Klaipėdos projektą, o ne tik kritikavęs?
Comment
-
Net nežinau, paskaičiau pirmus kelis sakinius, pasirodė llabai rimtas ir dėmesio vertas projektas, bet pasižiūrėjau kaip atrodo. Kažkaip nieko gero. Tikėjausi kažkokio plastiškesnio, lengvesnio pastato. Nes dabar kažko man namelis imtynininką primena. Bet žėsim. Tikėkimės, jog pasitvirtins taisyklė, jog šviežiai pastatytas namelis būna daugybę kartų pralenkiantis projektą.
Comment
-
/\
Jei jis taip ir turėtų po statybų ir atrodyti. Kaune tie 15-aukščiai sovietiniai turi labai daug panašumų su šituo projektu. Vienintelis šio pastato koziris žiūrint į projektą - ta forma. Bet jeigutik forma siekiama sužavėti, man to atrodo negana. Jei burė, tai ji turėtų tarsi lengvai plazdenti šalia tų monstrų, būti lengvas, plastiškas daugiaaukštis pastatas, spalva arba balta, arba žydra. O dabar nusimato kažkokia rusva. Savotiška. Bet tikėkimės, kad projektuotojai ir dizaineriai turi daugiau protelio negu aš, ir išspaus maximumą.Paskutinis taisė Magician; 2008.06.21, 19:33.
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąMatai Kaune tokių statybų beveik nevyksta, tai pavydas bambą griaužia, tai belieka jiems tik kritikuot„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąJei kažkas kažkam kažką ir griaužia tai nebent tamstai protą, nes Klaipėda yra mano protėvių miestas ir mane užknisa visokie čia save klaipėdiečiais vadinantys asmenys (turbūt tie patys, kurių tėvai ją nusiaubė po II p.k.) kurie tokiais šūdinais daugiaaukščiais inkilais teršia miestą.
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąJei kažkas kažkam kažką ir griaužia tai nebent tamstai protą, nes Klaipėda yra mano protėvių miestas ir mane užknisa visokie čia save klaipėdiečiais vadinantys asmenys (turbūt tie patys, kurių tėvai ją nusiaubė po II p.k.) kurie tokiais šūdinais daugiaaukščiais inkilais teršia miestą.
Comment
-
Parašė romas07 Rodyti pranešimąbus gerai, pastatys bus liuks. ar yra naujienu del aukstingumo, girdejau zadejo mazinti....?
bus pilnas 21 a.
Comment
Comment