Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Klaipėdos burė“ – 20 aukštų gyvenamasis namas Taikos pr. 32A

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ką tik pravažiavau, tai jokių statybininkų, visiškai tuščia, matyt ir kitiem pinigėliai baigėsi

Comment

Vakar:

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

gargaras o ne burė
        „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Tai bus vienas iš gražiausių "gargarų" klaipėdoje.

Gal tikėjotes pamatyti tikrą burę?
          Ar kaip Dubajuje ?

Comment

Keistas sprendimas į marių ir jūros pusę langai su palange. Kas pirks auksčiau ir mokės vos ne perpus brangiau už apatinius butus, gaus tik maža angą į gera vaizdą...

P.S. beje ar pestebėjot, kad būtų kada pagiręs kaunietis kokį Klaipėdos projektą, o ne tik kritikavęs?
            "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
              Keistas sprendimas į marių ir jūros pusę langai su palange. Kas pirks auksčiau ir mokės vos ne perpus brangiau už apatinius butus, gaus tik maža angą į gera vaizdą...

P.S. beje ar pestebėjot, kad būtų kada pagiręs kaunietis kokį Klaipėdos projektą, o ne tik kritikavęs?
              O ką čia girti ? Nuostabią architektūrą ? Pritapimą prie bendrojo miesto konteksto ?
              „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
                O ką čia girti ? Nuostabią architektūrą ? Pritapimą prie bendrojo miesto konteksto ?
                O ką galima peikti, kai pastatyta tik pusė namo? Beje miesto kontekste puiki vieta pagal jo aukštingumą, po biški formuojasi aukštuminių kalva...ir senamiestis per toli, kad daryt jam įtaką..
                "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

manau išbaigtas tikrai atrodys gerai, uždengs senus barakus nuo gatves, taip pat derės prie kitų aukštaūgių. Sutvarkys senu barakų kiemus aplinkui, atsiras daugiau tvarkos.

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą

Matai Kaune tokių statybų beveik nevyksta, tai pavydas bambą griaužia, tai belieka jiems tik kritikuot

Comment

Vakar maciau kad monolito darbai vel juda i prieky, keliamas dar vienas aukstas(jei neklystu tai 13), virinama armatura klojiniams, kai jie dirbo ju tempas buvo apie 1 aukstas per savaite, bet kai cia svarstymai kazkokie vyko per 2 menesius vos 2 aukstus pakele

Comment

Net nežinau, paskaičiau pirmus kelis sakinius, pasirodė llabai rimtas ir dėmesio vertas projektas, bet pasižiūrėjau kaip atrodo. Kažkaip nieko gero. Tikėjausi kažkokio plastiškesnio, lengvesnio pastato. Nes dabar kažko man namelis imtynininką primena. Bet žėsim. Tikėkimės, jog pasitvirtins taisyklė, jog šviežiai pastatytas namelis būna daugybę kartų pralenkiantis projektą.

Comment

Manau šiam pastatui vieta tikrai parinkta puikiai. O del "imtynininko" tai jis kol kas taip ir atrodo, bet tik kol kas
                          "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

/\

Jei jis taip ir turėtų po statybų ir atrodyti. Kaune tie 15-aukščiai sovietiniai turi labai daug panašumų su šituo projektu. Vienintelis šio pastato koziris žiūrint į projektą - ta forma. Bet jeigutik forma siekiama sužavėti, man to atrodo negana. Jei burė, tai ji turėtų tarsi lengvai plazdenti šalia tų monstrų, būti lengvas, plastiškas daugiaaukštis pastatas, spalva arba balta, arba žydra. O dabar nusimato kažkokia rusva. Savotiška. Bet tikėkimės, kad projektuotojai ir dizaineriai turi daugiau protelio negu aš, ir išspaus maximumą.
                            Paskutinis taisė Magician; 2008.06.21, 19:33.

Comment

Parašė Remigijus Rodyti pranešimą
                              Matai Kaune tokių statybų beveik nevyksta, tai pavydas bambą griaužia, tai belieka jiems tik kritikuot
                              Jei kažkas kažkam kažką ir griaužia tai nebent tamstai protą, nes Klaipėda yra mano protėvių miestas ir mane užknisa visokie čia save klaipėdiečiais vadinantys asmenys (turbūt tie patys, kurių tėvai ją nusiaubė po II p.k.) kurie tokiais šūdinais daugiaaukščiais inkilais teršia miestą.

Comment

Jei kažkas kažkam kažką ir griaužia tai nebent tamstai protą, nes Klaipėda yra mano protėvių miestas ir mane užknisa visokie čia save klaipėdiečiais vadinantys asmenys (turbūt tie patys, kurių tėvai ją nusiaubė po II p.k.) kurie tokiais šūdinais daugiaaukščiais inkilais teršia miestą.
                                Mat kaip. Na matai man tai tie ,,šūdini daugiaaukščiai inkilai", kurie yra pastatyti savo vietoje, ne kokiam senamiestyje, visai puikiai atrodo. Kaip tik toje vietoje formuojasi daugiaaukščių pastatų kalva, tad ir šis puikiai tiks. Ir nebūtina čia kišt kažkokių savo protėvių ar prosenelių, nes dabar kalba ne apie tai.

Comment

Kur kauniečiai, ten konfliktai..

Comment

O man patinka šis projektas.Vien dėl to,kad jam pasirinkta gera vieta - užtos senus bendrabučius,be to,įdomesnis sprendimas - statyti prie kelio.Nemanau,kad "Burė" turėtų "sugadinti" miesto vaizdą.

Comment

bus gerai, pastatys bus liuks. ar yra naujienu del aukstingumo, girdejau zadejo mazinti....?

Comment

Na va, dabar zinom kas pradejo sita neviennauksciu namu mada

Comment

Parašė romas07 Rodyti pranešimą
                                          bus gerai, pastatys bus liuks. ar yra naujienu del aukstingumo, girdejau zadejo mazinti....?
                                          Nemažins
                                          bus pilnas 21 a.

Comment

Working...
                                          X