Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gandrališkių kvartalo projektas Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Buvau parodoj, sake prasidejo zemes darbai sito :

5aukstis:

Ir turbut tie daugiabuciai kur gale Gandraliskiu:

Tik nzn kas tas kitas pastatas
    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Aukštas, bet dėl dizaino dar palauksiu geresnių vizijų arba kol pastatas bus baigtas

O šiaip labai dėkui už nuotraukas
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

ahm, tikrai reiktu palaukti tikslesniu renderiu.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Tikėjaus kažko geresnio. Aišku renderiai labai nedetalūs todėl spręsti sunku, bet pirmas įspūdis - labai prastas Labai jau primena Maskvoje statomus komiblokus v2.0.
          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Beje didelis ačiū už nuotraukas, Artūrai
            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

xmm tikrai neatrodo ispudingai...
              tikekimes aukstis viska atpirks ko nepadarys dizainas
              nors gal tie apvalus namai istaisys bendra vaizda. vistiek dabar sunku apie viska sprest kol enra tiskliu brezyniu

Comment

kaip visi zinome edgaex yra vel isbanintas viskas per ta nelemta alonso
                ir as kaip jo draugas perduodu jo zinute kurios jis siuo metu nelabai gali papostinti:

gali temoj apie gandraliskes uz mane parasyti taip:

Edgaex: Antradieni parasiau Plienui koks sio dangoraizio aukstis bus ir atsake, kad dar nezino. Poto rasau ar galetu virsyti 110m. ir atsake: manau, kad taip. Jega jei bus koks 115m . O dizainas kolkas ir man nelabai... Bet tie apvalus dangoraiziai tai tikrai turetu vaizda sutvarkyti. Nors ir tas neblogas, bet tikrai tikejausi, kad bus truputi platesnis ir daugiau stiklu bus panaudota.

Comment

Ziuriu zmonems siais laikais stiklas tik galvoj...
                  Statykim slovikus visur ir bus grazu? Juk salia daugiabuciai bus ne vien tik is stiklo, i ta irgi reikia atsizvelgti. O del dizaino, tai reik dar biski padirbet.

Beje, jei pastebejot, jo forma nebus staciakampis, o lygiagretainis ir stiklo tenais tikrai pakankamai.

Comment

Parašė ArTuRAs
                    Ziuriu zmonems siais laikais stiklas tik galvoj...
                    Statykim slovikus visur ir bus grazu? Juk salia daugiabuciai bus ne vien tik is stiklo, i ta irgi reikia atsizvelgti. O del dizaino, tai reik dar biski padirbet.

Beje, jei pastebejot, jo forma nebus staciakampis, o lygiagretainis ir stiklo tenais tikrai pakankamai.
                    Koks dar lygiagretainis. O siaip, jei stiklinis, tai slovikas, o jei nestiklinis tai vazonas?

Na nera kazkuo ypatingas (isskyrus auksti), bet nera jis jau toks ir blogas, o jei medziagas geras parinks, viskas bus gerai.

Beje, kiek jame bus butu ir koks jo plotas?

Comment

Parašė Edd
                      Koks dar lygiagretainis. O siaip, jei stiklinis, tai slovikas, o jei nestiklinis tai vazonas?

Na nera kazkuo ypatingas (isskyrus auksti), bet nera jis jau toks ir blogas, o jei medziagas geras parinks, viskas bus gerai.

Beje, kiek jame bus butu ir koks jo plotas?
                      Vot toks kad ne staciakampis, isiziurekit i nuotraukas normaliau, trecioj gerai matos. Ir paciam makete matos.

Comment

Parašė ArTuRAs
                        Vot toks kad ne staciakampis, isiziurekit i nuotraukas normaliau, trecioj gerai matos. Ir paciam makete matos.
                        Gali buti, bet is nuotrauku man tas nesimato, o i maketa didelio demesio kreipti turbut nereiktu. O siaip, man didelio skirtumo nera.

Comment

edd kaip tau nera jis toks blogas ??? tu pirma ten buta nusipirk ir tada tik sakyk kad prastas

Comment

O man Mantaz leidzia siame forume pareiksti nuomone ir apie daugiabucius kuriuose as neturiu butu. Isivaizduoji kaip man gerai?

Beje, "nera jau toks ir blogas" ne tas pats kas "blogas"

Comment

siaip tikejaus kitokio, bet kuo toliau, tuo labiau jis man pradeda patikt. Kaip ir daugelis sake, tai daug kas priklausys kokias medziagas panaudos. Dizainas, tai man rods gali siek tiek kist. Prisiminkim minijos/bijunu 27 auksti. Vienu zodziu, pagyvensim, pamatysim

Comment

Kaip gyvenamasis pastatas atrodo visai padoriai, nors visai ne taip kaip renderiuose. Ten fasadas buvo vientisas ir is stiklo...
                                Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

siandiena su edgaex buvom nueje i gandraliskiu statybu vieta ir jau buvo pastatytas graztas
                                  turbut kasti pamatus dydziajam dangoraiziui

Vaidas: taisymui skirtas mygtukas "taisyti". Nebūtina vienam žodžiui daryti naują post'ą. Čia juk ne IRC

Comment

vaidas ok zinosiu tik pora dienu as cia dar nzn visu dalyku

Comment

O kaip jums šitas "Dangosraigtis".
                                      spėkit kiek kainuoja paskutinis aukštas.?

Comment

Tomasl tu naudoji "Thumbnail for forums (1)", o turėtum "Hotlink for forums (1)"

Anyway patarčiau sumažinti nuotraukas prieš jas čia dedant (800x600 geriausiai)

Comment

@Tomasl: pries dedamas didele nuotrauka sumazink ja, tam gali naudoti sia nemokama programa: http://www.virtualzone.de/files/?product=resizer

O daugiabutis is sios puses atrodo gerai. Tai kokios kainos jame?

Comment

Working...
                                          X