Kursas man kurkas plastiskesnis bei estetiskesnis. Vienos atrodo kaip is uolos iskalti, o kursas kaip vandens bangavimas, nes jis stovi prie juros. Man jau kiek pabodo tie visi kampuotumai. 10 Balu Kursui!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gandrališkių kvartalo projektas Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė batman Rodyti pranešimąhttp://www.an-architecture.com/perrault-dc-vienna.jpg
kurkas geresnis projektas Vienoje
Comment
-
Man irgi tas vienos labiau patinka, nes natūralesnis ir išbaigtesnis atrodo. Be to žymiai lengvesnis, nes kuršas labai sunkus toks ...
Ir šiaip Kuršo vizualizacijos prastokos + niekas į tuos pastatus iš tokio kampo nežiūrės, tai kokia prasmė net tokias vizulkes daryti ... gal kad žmogaus akių lygy nieko gero ?
Comment
-
O, kas pabandym tarkim ta patį maketa su trim skirtingom programom vizualijas padaryti, ir dar trim skirtingiems žmonėms duoti.
paskui visus šešis sudėti į viena bendra vaizda,
tai kažin ka matysima ?
už vienos bokštu kitus pastatus iš kitos operos ikšt, tai taipogi harmonija bemet ištirps.
Iš tikro mane atgraso geometrinės ašmenys kuriuos nepriduoda jaukumo. kažkas panašaus į peillių pakuote
Žinoma tai tik mano nuomonė ir niekam jos neperšu.
Comment
-
Parašė ValdasJ Rodyti pranešimąO geriausios vizualizacijos tai neparodėt
http://www.gandraliskes.lt/?id=4&a=2#/2/
Šiaip tai graudus reikalas su tom jų vizualizacijomis ... tokį projektą vystant, tokius vaizdus pateikti gėda truputį.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąIdomu ar prieš dėdami ten tą sraigtasparnį, kasnors pagalvojo kaip į aikštelę užlipt Įsivaizduoju kostiumuotus verslininkus lendančius per liuką
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąIdomu ar prieš dėdami ten tą sraigtasparnį, kasnors pagalvojo kaip į aikštelę užlipt Įsivaizduoju kostiumuotus verslininkus lendančius per liuką
Comment
-
Juokinga kad mikrorajonui duodamas lenkiškas pavadinimas (Gandrališkės) regione, kuris niekada net nebuvo lenkų įtakos zonoje.Kur žiūri kalbininkai ?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąJuokinga kad mikrorajonui duodamas lenkiškas pavadinimas (Gandrališkės) regione, kuris niekada net nebuvo lenkų įtakos zonoje.Kur žiūri kalbininkai ?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKuo jis lenkiškas?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimąGal pagal tave ir Šarūnas Jesikevičius lenkas?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąO Tu Mažojoj Lietuvoj daug matei vietovardžių "-iszki" ?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė romas07 Rodyti pranešimąnei ten bus ta aikstele malunsparniams nei reikia cia kalbeti kaip ilips
Comment
Comment