Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gandrališkių kvartalo projektas Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

;D cool, netik estai, bet ir broliai latviai tegul varvina

Comment

man biskeli keista, kad taip gali skirtis auksciai. Musu europa 33 aukstu ir beveik 30 metru aukstelesnis. 102/34 - 3m aukstas. Tai tam pastate butai bus ar kaip?

Comment

Isviso visu nauju projektu tendencija nestatyti nieko auksciau nei europa

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė jozikas
          Isviso visu nauju projektu tendencija nestatyti nieko auksciau nei europa
          cia turbut, kad pateisintu savo pavadinima

Comment

Pagaliau atradau laisvo laiko ir nuejau i ta vieta kurioje bus sis kvartalas.Ka galiu pasakyti - teritorija jau baigiama aptverti...Viduj stovi 1 gal mazdg 5 metru kranelis kuris turetu kasti zeme (bent jau as taip supratau) teritorija gan didele tad nzn kaip ten bus toliau, gaila neturiu skaitmeninio fotoaparato buciau ir fotkiu padares .Reiks mamos gimtadienio proga prasyt
            "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Tai kaip ten reikalai ar eskavatoriai vis dar stovi ar jau koks nors veiksmas vyksta ? Klaipediečiai visai nepateikiate naujienu iš savo miesto, nieko ir apie K pastata negirdet. Vienu žodžiu laukiu naujienų.

Comment

to john

bet ar tai realu? tokie pastatai ir t.t. 100 000 gyventoju turinciam mieste?

turiu dar nuo "senu geru laiku" uzsilikusius zurnalus "mokslas ir gyvenimas", nors ir daugumoj aukstinamas tevelis leninas, bet moksliniai straipsniai isties profesionaliai parasyta. ten taipogi buvo tokiu, grandioziniu, nerealiu planu, pvz sukisti 200 000 gyventoju i viena gigantiska monolitini bloka (dezute), kurioj taipogi butu kelios mokyklos, prekybos centrai, kino teatrai, tarp butu, vazinetu traukinukas ir t.t.

aisku ten tik svaigimai, bet ir renderiai ir t.t. galingai atrodo
                aisku, nenoriu lyginti sovietu su dabartine LT, bet argi kaip sakiau tokie grandioziniai projektai - ne auksciau bambos?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

savaitgaly buvau klp, tai maciau krana pradejo montuot

Comment

aisku, isties tai maniau kad jie cia per pora metu pasisove viska padaryti..
                    bet kad iki 2011 tai puiku, kadangi tiksliai ant krepsinio cempionato

o jei tai isties realus projektas - nuostabu!

aciu, atleiskit uz mano nezinojima, tiesiog sunku sugaudyt ta pacia info, ka jus gaudot Lietuvoj, del to ir ieskojau tokio website

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Siaip jau panoramos fone tos gandraliskes atrodys kaip ateiviu kosminis laivas nusileides Taciau, bukime optimistiski : miestas nedidelis, senamiestis mazutis - nebus sunku ar gaila pakeisti ir visa miesto veida...
                      Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Kodel, gal visai normaliai isipaisys juk iki 2011m. aplink gandraliskes isdygs daugiau aukstuminiu pastatu, apskritai mano nuomone kad tas visas plotas( nuo zwejuku iki vetrunges mazdaug ) taps NMC 2

Comment

Taigi....Gandraliskiu teritorijoje jau sumontavo krana, tad statybos vyksta pilnu tempu, gaila neina paziureti kaip tenka ka daro, nes teritorija aptwerta...

Comment

Kai pradės kilt - jokia tvora neuždengs

Šiaip dėkui už naujienas. Regis Klp prasideda didelių statybų metas!
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Cia kam idomu:

Kitu metu pradzioj prades tuos 8 desinej statyt man taip atrodo. Ir kitais metais turetu didziuosius pradet statyt
                              Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

jau sumontuotas ir antrasis kranas. tai bendrai jau stovi 2 stacionarus, jei taip galim pasakyt, ir vienas mobilus, kiek maciau. beje, pries pora dienu skaiciau, kad "Klaipedos kranai" ( priklauso VLPFK ) isigijo krana, kurio strele gali pasiekti 30-aji auksta man rods jei reikalo nebutu, tai nepirktu tokio krano

Comment

Joa siandien eidamas darytis paso pastebejau kad kranu wis daugeja toje woetoje ir apskriotai aplinkui riporta bei Baltijos pr. pradejo kilti kranai, to namo jau galima sakyti kaip pirmas auksta ir yra, bet dar atliekamai zemes darbai.

Comment

As irgi sian i muge vaziavau, tai pirma kart pamaciau kas ten vyksta. Ir nustebau, nes galvojau, kad Gandraliskes bus zymiai toliau, o cia pasirodo tik 100m nuo elektromarkt ir prie pat maniezo.
                                    Tik ma ntas plotas ziauriai ja umazas pasirode
                                    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

man irgi tas plotas atrodo biski per mazas gal tuos cigonu rajonus isgriaus nes jie susijungia su gandraliskem ir atrodo kazkur girdejau kad ir elekrine nugriaus,jei ja nugriaus tai pats Didziausias toweris stoves ant pacio kampo turbut vaizdas bus super
                                      Westside is the best ! :jura:

Comment

jei elektrine nugriaus, tai kas tas pacias Gandraliskes sildys

Comment

as tik gandus girdejau ir nzn kaip Kaune bet Klaipeda ne viena elektine turi
                                          Westside is the best ! :jura:

Comment

Working...
                                          X