Kuo toliau tuo labaiu man pradeda patikti sitas projektas..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Aukštoji Smeltė“ - 20 aukštų daugiabutis Minijos g., Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė LeMarxus Rodyti pranešimąKodel Prasta vieta gyvenimui?
Comment
-
Man irgi tas projektas priimtinas. Vieta su transportu gal nelabai priimtina bet laikui bėgant manau bus ten koks transportas, ir dabar pasivaikščiojant galima pasiekt tiek 1-12-3 autobusus. O tolėliau paėjus galim ir visą kitą transportą gaut. O manau vis tiek didžioji dalis bus su savo auto. O, kad kaimenystei kelios įmonės, tai nematau bėdos „Pilsotas“ ir „Banga“ geresniais draugias turi pvz. Kartonas.
Comment
-
Kitoj pusėj Statybininkų pr. yra ruošiamas didelės teritorijos detalus planas. Šį detalų užsakė savivaldybė, kai pagerės laikai bus pardavinėjami sklypai aukcione. Nedidelė teritorija jau yra paskirta naujos cerkvės ir parapijos namų statybai. Taigi laikui bėgant ši teritrija keisis...."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąMan irgi tas projektas priimtinas. Vieta su transportu gal nelabai priimtina bet laikui bėgant manau bus ten koks transportas, ir dabar pasivaikščiojant galima pasiekt tiek 1-12-3 autobusus. O tolėliau paėjus galim ir visą kitą transportą gaut. O manau vis tiek didžioji dalis bus su savo auto. O, kad kaimenystei kelios įmonės, tai nematau bėdos „Pilsotas“ ir „Banga“ geresniais draugias turi pvz. Kartonas.
Comment
-
Mano senelei gyvena buvusiam Žvejybos kolūkį, prie Smiltelės upelio šalia „Kusakovski“ Bet kas įdomiausia, kad pas juos garsas mažiau girdis negu pas mane Laukininkų rajone. Naktį jei išeinu į balkoną tai skamba visas rajonas, iš vienos pusės traukinius girdžiu, nuo Draugystės stoties, iš kitos visa metalo pramonė, ir vaizdas atrodo, kad viskas vyksta šalia. Taigi gal ir jiems šalia kaip ir mano seneliams beveik nieks nesigirdės o visas garsas atsimuš į kitus rajonus.
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąMano senelei gyvena buvusiam Žvejybos kolūkį, prie Smiltelės upelio šalia „Kusakovski“ Bet kas įdomiausia, kad pas juos garsas mažiau girdis negu pas mane Laukininkų rajone. Naktį jei išeinu į balkoną tai skamba visas rajonas, iš vienos pusės traukinius girdžiu, nuo Draugystės stoties, iš kitos visa metalo pramonė, ir vaizdas atrodo, kad viskas vyksta šalia. Taigi gal ir jiems šalia kaip ir mano seneliams beveik nieks nesigirdės o visas garsas atsimuš į kitus rajonus.
Comment
-
Na baikit cia del to triuksmo. Koks skirtumas.. Juk Tame ir kaifas... Uostas... Va naujienu imesiu apie si projekta, kai tik gausiu foto. Is vidaus projekto, jei kam idomu.. Kaip daline apdaila padaryta. As tai pakraupau. Na architektas ne viska puikiai apskaiciavo tikriausiai.. Tad manau projektas bus patrauklus tik isore. Pirmadieni bus foto.
Comment
-
Parašė LeMarxus Rodyti pranešimąNa baikit cia del to triuksmo. Koks skirtumas.. Juk Tame ir kaifas... Uostas... Va naujienu imesiu apie si projekta, kai tik gausiu foto. Is vidaus projekto, jei kam idomu.. Kaip daline apdaila padaryta. As tai pakraupau. Na architektas ne viska puikiai apskaiciavo tikriausiai.. Tad manau projektas bus patrauklus tik isore. Pirmadieni bus foto.
Comment
-
Labai atsiprasau visu, bet niekaip neina Upload Picture man, vis kazkoki errora meta. Tai trumpai, siaip viskas apdailoje vidineje ir nieko, tik aisku kelios smulkmenos.
1. Santechnikos Ivadai - Kanalizacijos vamzdis isvestas is po betono, nuo sienos tik 8 cm (net nezinau kaip jie galvoja ikisti ten WC).
2. Langu Apdaila - Nera vidines langu apdailos, blokeliai matosi, radiatoriai taip arti prie blokeliu kad neina pirsto uzkisti, o dar apdailos nera.
3. Elektros Ivadai - Apsvietimas, net nemoku apibudinti.
Comment
-
Parašė LeMarxus Rodyti pranešimąGal kas nors turite fotoaparata, ir galetumet atsiusti naujesniu foto is sio projektu.
Comment
Comment