Šiandien:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Aukštoji Smeltė“ - 20 aukštų daugiabutis Minijos g., Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąNet nezinau kaip vertinti. Ir graziai atrodo, bet yra nemazai trukumu. Gal vaizdas pageres, kai bus pabaigta isores apdaila."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąĮdomu į tuos skardinius stogus (kaip pačiame viršuje) nebarbena per lietų, kad viduje girdėtųsi?"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKonkretizuok trūkumus?
Comment
-
Kažkoks komiblokas, per daug masyvus ir tie langai įdomūs. Tiesiog manau, čia nei apdaila nieko nebepakeis. Galvojau, kad Minijos banga bus pats prasčiausias aukštuminis gyvenamasis pastatas, bet pasirodo tikrai ne. Tiek jų Šarlotėje aukštuminis žiauriai atrodo tiek čia. Na kol apdaila nepabaigta, tai šiuo metu skirčiau tik 4 iš dešimties.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKai iš taip toli fotografuoji tai net pats nematai, kas ten per fasadas!! Tas juodas fasadas pasak tavęs tai tik juoda plėvelė...
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąTen tikrai ne plėvelė"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąO kas? Berots priešvėjinė plėvelė....
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąO kas? Berots priešvėjinė plėvelė....
klojant du sluoksnius jie persiriša , ir gaunasi kaip vientisa nelaidi vėjui užkarda.
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąTen yra vata kuri yra iš kart padengta priešvėjiniu stiklo pluoštu, tiek pirmas sluoksnis tiek antras.
klojant du sluoksnius jie persiriša , ir gaunasi kaip vientisa nelaidi vėjui užkarda."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Sveiki, esu visiskai naujokas. Bet sis forumas man visiskas ziniu saltinis apie si vykdoma projekta. Norejau paprasyti gal kas turi naujausiu foto ir ziniu apie ji. Nes kaip manau sis objektas turetu buti baiktas jau kovo menesi. Aisku jei tai butu imanoma. Esu nusipikres sitame name buta del to esu susiemes uz galvos del jo.. Aciu..
Comment
Comment