Na sunku butu juos trukumais pavadinti, gal cia daugiau mano numone. Bet pvz man nelabai patinka tie pagrindiniai langai ir pastato forma. Ir aukstingumas galetu buti truputi mazesnis.
Kažkoks komiblokas, per daug masyvus ir tie langai įdomūs. Tiesiog manau, čia nei apdaila nieko nebepakeis. Galvojau, kad Minijos banga bus pats prasčiausias aukštuminis gyvenamasis pastatas, bet pasirodo tikrai ne. Tiek jų Šarlotėje aukštuminis žiauriai atrodo tiek čia. Na kol apdaila nepabaigta, tai šiuo metu skirčiau tik 4 iš dešimties.
Niekam ten praktiškai nesimatys priekinis fasadas, važiuojantiems Minijos gatve per automobilio stogą, o už gatvės miškelis su senosiomis kapinaitėmis, toliau pramoninė komercinė teritorija ir uostas.
Ten yra vata kuri yra iš kart padengta priešvėjiniu stiklo pluoštu, tiek pirmas sluoksnis tiek antras.
klojant du sluoksnius jie persiriša , ir gaunasi kaip vientisa nelaidi vėjui užkarda.
Ten yra vata kuri yra iš kart padengta priešvėjiniu stiklo pluoštu, tiek pirmas sluoksnis tiek antras.
klojant du sluoksnius jie persiriša , ir gaunasi kaip vientisa nelaidi vėjui užkarda.
Tai konkrečiai ta juoda medžiaga kas yra?
"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Sveiki, esu visiskai naujokas. Bet sis forumas man visiskas ziniu saltinis apie si vykdoma projekta. Norejau paprasyti gal kas turi naujausiu foto ir ziniu apie ji. Nes kaip manau sis objektas turetu buti baiktas jau kovo menesi. Aisku jei tai butu imanoma. Esu nusipikres sitame name buta del to esu susiemes uz galvos del jo.. Aciu..
Comment