Parašė URBANISTAS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šarlotės (Dragūnų) gyvenamasis kvartalas Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNes biški žinau kaip vyko prastai mūrijimo darbai...
Comment
-
Nu turbūt reiks man stoti gynybai, kai perkantiems būtą ir dar karta labai labai gerai žinančiam situacija. „Pamario troba“ viena iš atsakingiausiai prieinančiu prie statybos reikalu bendrovė. Žinoma samdant subrangovo pasitaiko visko, projektas didelis ir būna brokų, bet „Pamario troba“ visada greitai ir be jokių problemų reaguoja į skundus ir ištaiso visas problematiškiausias vietas. Manau kad iš naujų prieinamų projektų tai vienas iš geriausiu ( asmeniškai man ). Nu jei reiks rinktis tai kraustyčiausi iš čia tik nusipirkęs namą.
P.S „““Kreivai mūras išmūrytas, kai kur ne pagal reikalavimus atlikti darbai, tiek..””” per daug abstraktivumo , apie kiekviena projektą galima pasakyti tą pati, nejuokinkit.
Comment
-
Apie kvartalo lygi pasako: subrangovų samdymas iš visokių kaimų už mažiausia kaina, to pasekmė kreivos sienos, neatitikimai nuo projekto po keliasdešimt centimetrų, net vertikalūs nukrypimai. Architektūros lygis taip pat žemas, net vizualizacijų nesugedėjo padaryt, kvartalo urbanistinis išdėstymas prastesnis už sovietini. Visose etapuose buvo daroma minimali projekto savikaina. Rezultatas- viena pigiausių kainų tuo metu, kuri adekvačiai atitinka produktui..."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė dda Rodyti pranešimąNu vėl tu mane prajuokinai, nu neginčisiu su žmogum kuris tiek daug žino."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Galbut ne prie šio kvartalo temos, bet aplamai apie kokybę prakalbom..
Kokios yra komisijos valstybinės kurios registruoja naujų daugiabučių garso, šilumos izoliacijos koeficiantus, ir panašius techninius dalykus, kaip sistemos veikia ir ventiliacija ir pan. Kam statytojas nama priduoda. Ar yra kur tuos duomenis oficialiai pažiurėt galima, palyginti įvairiu statytojų?
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKreivai mūras išmūrytas, kai kur ne pagal reikalavimus atlikti darbai, tiek..
P.s. namas nesugrius, bet paskilinėt tai turėtų..
Kas įtakoją mūro paskilinėjima ?
Kaip pavyzdį galite pateikti minėtus projektus.
Tarkim "KD" ir Dragūnuose?
Comment
-
Parašė dda Rodyti pranešimąNe, su parošutų, žinoma kad žmogus fotkino nuo krano. Ironija čia visai ne į temą , žinant krano aukšti nesunku paskaičiuoti, paklaida tikrai minimali bus.
O man tai labai naudinga informaciją ir ačiū tiems kurie stengėsi .
Dėl izoliacijos ( žinau labai gerai ir daug žinau B) ):
Izoliacija labai gera ( žinoma megą balių girdėsit ne vakuumas ) , apšiltinimas puikus ( žiema 76 kv.m už šildymą 80 – 160 lt ), man koks minusas, kad per daug viskas sandariai ir apšiltinta , turėtu būti geresne ventiliacija ( trūksta languose orlaidės ) .
O šiaip viskas kitkas - esu labai patenkintas.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNa dar žinau kai kurių, pvz. K ir D...
Beje, kai žinosi daugiau negu truputį, tai tada ir rašyk.
Juokdarys - prasčiausia kokybė
Comment
-
Parašė Wojszwillo Rodyti pranešimąNa ir ką gali gero pasakyti apie K ir D?
Beje, kai žinosi daugiau negu truputį, tai tada ir rašyk.
Juokdarys - prasčiausia kokybė
Na, kiek aš galiu žinot, esu projektavęs pamario trobai kita projektą, taigi žinau koks jų požiūris į jų vystomus objektus, konkrečiai apie "šarlotės kvartalą" žinau iš bendradarbių. Apie "k ir d" mano bendradarbiai prisidėję projektavimu prie projekto ir pac čia gyvenu, taigi.... Na kam čia aš aiškinu, juk dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs, o jau drįsta akis draskyt..."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąAr galima biški klausima užduoti.
Kas įtakoją mūro paskilinėjima ?
Kaip pavyzdį galite pateikti minėtus projektus.
Tarkim "KD" ir Dragūnuose?"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Wojszwillo Rodyti pranešimąApie garso izoliaciją tai patyliu... Truputį garsesnė muzika vakare ir kaimynai tiek iš pirmo, tiek ir iš trečio aukšto iš pradžių ateidavo (pats gyvenu antrame). Dabar nebeateina, priprato gal būt...
O šiaip viskas kitkas - esu labai patenkintas.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNa, kiek aš galiu žinot, esu projektavęs pamario trobai kita projektą, taigi žinau koks jų požiūris į jų vystomus objektus, konkrečiai apie "šarlotės kvartalą" žinau iš bendradarbių. Apie "k ir d" mano bendradarbiai prisidėję projektavimu prie projekto ir pac čia gyvenu, taigi.... Na kam čia aš aiškinu, juk dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs, o jau drįsta akis draskyt...
P.S Nežinau ar turit vaikų, bet vaikams svarbus grynas oras, žaidimo aikštelės.Paskutinis taisė dda; 2008.06.29, 10:21.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNa, kiek aš galiu žinot, esu projektavęs pamario trobai kita projektą, taigi žinau koks jų požiūris į jų vystomus objektus, konkrečiai apie "šarlotės kvartalą" žinau iš bendradarbių. Apie "k ir d" mano bendradarbiai prisidėję projektavimu prie projekto ir pac čia gyvenu, taigi.... Na kam čia aš aiškinu, juk dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs, o jau drįsta akis draskyt...
Dėl K ir D geros darbų kokybės - taip, labai puiki darbų kokybė, ypač kai plytelės nukrenta nuo sienų ir sienose yra įtrūkimų, na ir statytojas tikrai netaupė medžiagoms ir darbų kainai...
Gal čia pasireiškia šioks toks apmaudas, kad Pamario troba nedavė projektuoti Šarlotės kvartalo, o Palangos statyba davė projektuoti K ir D?Paskutinis taisė Wojszwillo; 2008.08.11, 10:39.
Comment
Comment