Statyba patobulėjo tiesiog nieks nenaudoja naujovių nes jos brangina savikainą, o dragūnai tai ekonominis būstas...
Vaikų aikštelės graudu žiūrėti...
Vienas didelis pliusas dviračių takas į girulius...
Ar čia tik man vienam atrodo, kad tas Šarlotės kvartalas kuo toliau tuo prastesnis daros? Iš pradžių buvau neblogos nuomonės apie jį, bet kai žiemą teko apsilankyti tai pasibaisėjau- jokių viešųjų erdvių, tik daugiaaukščiai ir mašinų aikštelės tarp jų. Ir žiūriu tie daugiaaukščiai vis nesiliauja dygti. Žiauroka...
Ar čia tik man vienam atrodo, kad tas Šarlotės kvartalas kuo toliau tuo prastesnis daros? Iš pradžių buvau neblogos nuomonės apie jį, bet kai žiemą teko apsilankyti tai pasibaisėjau- jokių viešųjų erdvių, tik daugiaaukščiai ir mašinų aikštelės tarp jų. Ir žiūriu tie daugiaaukščiai vis nesiliauja dygti. Žiauroka...
Jau senai kažkam iš forumiečių bandžiau įrodinėt, kad šis kvartalas pigios architektūros, urbanistikos ir dar prastesnės kokybės..Šio kvartalo vieta pietinėje miesto dalyje, o ne šiaurinė...
"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Ir apskritai ar mieste dar reikia naujų daugiabučių masyvų... Vietos Lietuvoje pakankamai, tai kažko harmoningesnio norisi. O dabar grūdami namas prieš namą, kai aplinkui tuščios dykynės.
Ir apskritai ar mieste dar reikia naujų daugiabučių masyvų... Vietos Lietuvoje pakankamai, tai kažko harmoningesnio norisi. O dabar grūdami namas prieš namą, kai aplinkui tuščios dykynės.
Moderniam pasaulyje taip nera, dabar juk vyriausybes skatina negyventi priemiesciuose, naudotis visuomeniniu transportu vietoj masinu (bent jau vakaruose taip daroma), o kad miestas buna nemazo dydzio, bet populiacijos tankumas mazas, tai nera naudinga, kadangi nelabai paleisi visuomenini transporta del potencialiu, bei neisvengiamu nuostoliu
Comment