Man irgi patiko tas kampas. Gerai, kad Neapolis bus netoli Gandrališkių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„NEAPOLIO“ A klasės verslo centras Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNuostabi nuotrauka Tie du kranai, vykstančios nemažos statybos, daugybė stulpelių, ženklų ir šviesoforų, bei tolumoje augantis "Pilsotas" sukuria nuostabų vaizdą
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąTik ar matote viršuje i dešinia pusia, šalia gandrališkio dangoraižio juoda dėmele?Aš jau nepirma kart pastebiu kad jus nufotkinat nsoVilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
-
Karabinas
-
Karabinas
-
Parašė Karabinas Rodyti pranešimąnu va nei man nereix det saviskiu osiz pirmiau pasistengeMano darbai deviantart'e
Comment
-
Karabinas
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąNelabai suprantama,kodėl pasirinktas "Neapolio" pavadinimas?Klaipėdoje verslo centrams labiau tiktų "Hamburgo","Kopenhagos" "Roterdamo" ar panašūs pavadinimai.O architektūra nė iš tolo neprilygsta "K" ir "D" pastatų architektūrai.
Nors man asmeniškai netinkamas dalykas atrodo vadinti verslo centrus kitų miestų vardais, geriau jau būtų pavadinta kažkuo lietuvišku ar prūsišku, kad ir "Nida" ar "Memelis". Pilsotas Gandrališkių bokštui manau yra idealus variantasLietuva jau . Bet dar .
Comment
-
Karabinas
keliu dienu senumo vaizdai, panasu i tai, kad aukstina krana
soris vaizdai nepergeriausi nes jau temo
Comment
-
Parašė Karabinas Rodyti pranešimą
Comment
Comment