Parašė Zygis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektas „Jūros Vartai“
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąMano teorija pasitvirtino.Paskutinis taisė arturiux; 2020.05.04, 11:12.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Scarface Rodyti pranešimąBūtent, Ravelino daug brangesnius dar be apdailos greitai išsipardavė, o BIGo net su pilna apdaila neperka. BIGo projektas turbūt vienas iš nesąmoningiausių. Klaipėdoje su gerais projektais nėra jokių problemų. O kiek Vilniuje yra "naujų" metų metais neparduodamų butų ?!
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Gerai, butas butui nelygus, bet kodėl tada toks geras projektas tiek laiko dulka? Vystytojas nesusitvarko su leidimais ir planais?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGerai, butas butui nelygus, bet kodėl tada toks geras projektas tiek laiko dulka? Vystytojas nesusitvarko su leidimais ir planais?
Reikia gauti krūvą leidimų, turėti reikalų su Miesto nekilnojamojo kultūros paveldu ir panašiai.
Kiek jau buvo konkursų ?
Comment
-
Parašė Scarface Rodyti pranešimąO kiek Vilniuje yra "naujų" metų metais neparduodamų butų ?!
Tuo tarpu Klaipedoje tikrai nemazai - tiek Big, tiek Pilsotas, tiek Buriu pastatas man rodos. Kitu nepamenu.
Comment
-
Parašė Scarface Rodyti pranešimąO kada tokie projektai greitai judėjo ? Čia ne laukuose gavai statybos leidimą ir varai.
Reikia gauti krūvą leidimų, turėti reikalų su Miesto nekilnojamojo kultūros paveldu ir panašiai.
Kiek jau buvo konkursų ?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąNuo 2005 m.?! Atsiprašau! Bet tai jau panašiau į absurdą su nac. stadionu.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTuo tarpu Klaipedoje tikrai nemazai - tiek Big, tiek Pilsotas, tiek Buriu pastatas man rodos. Kitu nepamenu.
Comment
-
Savaitgalį pravažiavau pro šalia visokių Triušelių, Klemiškė II ir pan. rajono kaimus, tai OMG, galvojau Kaune ir Vilniuj didelis tankumas vidurį laukų sustatytų namukų/kotedžų/butukų kol nepačiau, kas ten vyksta. Tikrai buvau nuoširdžiai šokiruotas, kad KLP žmonės tiek pamišę dėl gyvenimo už miesto su savo nuosavu kiemu.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Titulinį.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSavaitgalį pravažiavau pro šalia visokių Triušelių, Klemiškė II ir pan. rajono kaimus, tai OMG, galvojau Kaune ir Vilniuj didelis tankumas vidurį laukų sustatytų namukų/kotedžų/butukų kol nepačiau, kas ten vyksta. Tikrai buvau nuoširdžiai šokiruotas, kad KLP žmonės tiek pamišę dėl gyvenimo už miesto su savo nuosavu kiemu.
Comment
-
Parašė Optimistas Rodyti pranešimąO ar šitų būsimų pastatų vietoje kadaise buvo kažkokie pastatai iki WW2?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSavaitgalį pravažiavau pro šalia visokių Triušelių, Klemiškė II ir pan. rajono kaimus, tai OMG, galvojau Kaune ir Vilniuj didelis tankumas vidurį laukų sustatytų namukų/kotedžų/butukų kol nepačiau, kas ten vyksta. Tikrai buvau nuoširdžiai šokiruotas, kad KLP žmonės tiek pamišę dėl gyvenimo už miesto su savo nuosavu kiemu.
2. Nuo tų gyvenviečių iki Klaipėdos centro, tai panašiai kaip nuo kokių Pašilaičių iki centro Vilniuje.Show must go von!
Comment
-
Parašė Optimistas Rodyti pranešimąO ar šitų būsimų pastatų vietoje kadaise buvo kažkokie pastatai iki WW2?
- 3 patinka
Comment
Comment