Dar ACM ekranas nesumontuotas, bet pagrindas ant ko jis bus jau baigtas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaipėdos prekybos ir pramogų centras „Arena“
Collapse
X
-
Kažkada teko eurodisneilendė stereoskopinius akinius ir man užsidėt, nu kai pirma karta tai kažkaip unreal,
džeksono filmukas ten,tai jis išgėrė kokokola ir ''mete'' Į publiką tai nuo jo sulankstytos skrabonkės visa salė pasilenkė, tai pat ir aš nes tai an tiek tikroviška, kad pasitraukima atlieki refleksiškai.buvo cool, gal 4 min rodė kaip eilinį filma pradėjau abejot kam tuos akinius užsidėjau, o paskui švist....ir AAAAAOOOOO...
Butinai reiks nueit kai atsidarys, kad tai daryti žadėjao palangoje buvau suvienais kalbėjąs , tai gal persigalvojo.
O ACM tai jei tik šalia bestatys manau, nes integruoti nebėra kaip.
Comment
-
Tai rytoj (gruodžio 8 ) atidarymas. Kas nors žadat eiti ? ir ar jie jau tikrai viską baigė įdomu ? o poryt tipo "akropolį" atidaro ? du milžinai taip greitai vienas šalia kito atsidaro, o komentarų nėr. Nė motais visiem, tiesa pasakius, aš tikrai nežadu eiti nei į "arenos", nei į "akropolio" atdarymą. O kauniečiai-forumiečiai turbūt visi subėgo į "megos" atidarymą. Delfyje išvis karas buvo berods apie 2000 komenrų susilaukė mega (na, bet buvo kalbama ne apie pačią megą, o tiesiog vieni ant kitų varė ir tiek)Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Deividas
-
Gandas toks, kad atvaziave patikrinti (priduodand pastata) rado trukumu - neva per plonas kazkokiu priesgaisriniu dazu sluoksnis (truksta kazkiek mikronu). Taigi alpinistas dazo (600 lt dienai)
Kas zino kiek cia tiesos?Senoji Klaipėda
F.Nietzsche - "There are no facts, only interpretations."
Comment
-
Parašė Edgaextai nebesupratu, aš galvojau, kad čia jau atidarymas buvo. taigi po vieno atidėjimo šiandien turėjo jau atsidaryt visas PPC. Nejau dar katą atidėjo atidarymą ? nebuvo jokių iškabų su atidarymo data ? beje, ACM'o dar nemontuoja ?
Juk idejau foto. Kokio ACM? Nemanau, kad ten bus...%)
Comment
Comment