Nežinau,bet man asmeniškai ant ''Pilsoto'' ta reklama visiškai negraži.Kažkaip laibai pigi atrodo ir jin ten tikrai netinka.Ant Burrės dar pusė velnio,bet gražiausiai atrodo ant ''K'' tas užrašas Viva la vita. Toks gan egzotiškas bei tinkantis šioje vietoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąSvarbiausia kad apšvietimas būtų ryškus, nes visgi ta reklama labiau naktį matysis ir reprezentuos banko pavadinimą
Comment
-
Parašė dubajus Rodyti pranešimąsakai, kad šviečianti jinai bus?
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąna aš net neabejoju, kad turėtų būti šviečianti, visgi tas užrašas jau nėra toks didelis ir dieną netin jau taip gerai matosi iš toliau, taigi naktį kai šviestų tos raidės, vaizdas turėtų būti tikrai neblogas ir matysis geriau
Comment
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimąna bent SEB tai dar nepradėjo šviest
Comment
-
Parašė 4ward Rodyti pranešimąreklama ant pilsoto jau sviecia nakti
Comment
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimąreikės vakare nufotkint, man kaip tik Pilsoto šonas iš Baltijos pr vidurio matos truputį
Comment
-
Parašė 4ward Rodyti pranešimąnu va
Atvaizdas
zodziu zymisi skandinavijos bankai savo teritorija, po pusmecio matyt lipdukus visiem skolininkam ant kaktos klijuos: "DNB NORD nuosavybe" ir pan
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąGrazu, beliko ant Neapolio stogo uzsimest Swedbank reklama...
Tada liks tik Snoras, Siauliu Bankas ir Danse... plius dar kas liko
Comment
Comment