dubajau, apsauginiu pusei etato įsidarbinai?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Dubajau, ta kamera as zinau, bet cia matosi tik vestibiulis. Noretusi kad matytusi parkingas, kas ivaziuoja kas isvaziuoja, nes kai automobili ipibraizo, tu matai kad kaimynas tau ibreze ir nuvaziavo . taip pat noretusi ir lauke kad butu, na manau reiktu kokiu 2 lauke, 2 parkinge dar papildomai. Gal ir lipdukus suklijuoti filmuojama, na bandyti daryti viska kad nereiktu apsaugos.
Taip pat galima pagalvoti apie viena apsaugini visoms gandraliskems, kad ziuretu ne i viena kamera o tarkim 10.
Comment
-
Ne lietuviai dabar sąlygas diktuoja, o skandinavai.
Absoliuti dauguma vykdomų NT projektų finansuojami Lietuvos bankų, kurie priklauso skandinavams. O bankai nenori ir neleidžia oficialiai mažinti kainų. Pirma, jie bijo sukelti dar didesnę krizę: sumažinus kainas, atsirastų pirkėjų panika - "burbulas galutinai subliuško, kainos krenta, po metų nukris dar 50%, reikia laukti ...". Antra, bankams nėra paranku, kad statybų vystytojai viską išsiparduotų ir grąžintų paskolas. Tokiomis rinkos sąlygomis jie nepradėtų naujų NT projektų, o bankai taip netektų palūkanų.
Taip ir laiko už virvutės, nei paskęst leidžia, nei išplaukt.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKokiu būdu bankai neleidžia mažint kainų. Jei parduodama su pelnu, kaip gali bankas reguliuot pelno dydį?
Comment
-
Parašė Simonas Rodyti pranešimąNe lietuviai dabar sąlygas diktuoja, o skandinavai.
Absoliuti dauguma vykdomų NT projektų finansuojami Lietuvos bankų, kurie priklauso skandinavams. O bankai nenori ir neleidžia oficialiai mažinti kainų. Pirma, jie bijo sukelti dar didesnę krizę: sumažinus kainas, atsirastų pirkėjų panika - "burbulas galutinai subliuško, kainos krenta, po metų nukris dar 50%, reikia laukti ...". Antra, bankams nėra paranku, kad statybų vystytojai viską išsiparduotų ir grąžintų paskolas. Tokiomis rinkos sąlygomis jie nepradėtų naujų NT projektų, o bankai taip netektų palūkanų.
Taip ir laiko už virvutės, nei paskęst leidžia, nei išplaukt.
O del banku aferu yra daugybe kur kas itikinamesniu teoriju.
Comment
-
Jei įdėmiau įsiskaitytum mano žinutę, tai suprastum, kad aš neteigiu, kad kainos kris 50%. Tik perteikiu kai kurių potencialių būsto pirkėjų mintis. Pažįstu keletą žmonių, kurie pirktų butus, tačiau laukia kainų kritimo. Oficialiai kritusios kainos jiems sukeltų lūkesčius dėl dar didesnio kritimo (mano minėtieji 50%)
Comment
-
Vidus
Tai va prašėt Pilsoto vidaus nuotraukų. Prašom!
Čia įėjimas per antrą aukštą. Per pirmą aukštą sunku įeiti nes bamba apsauga. (sorry už kokybę, patamsinau nes mažai kas mantės )
Vidus:
Liftas:
Ir paaiškinimai kaip naudodis liftu
Einant į balkoną:
Jau įėjau:
Link laiptinės:
Ir pati laiptinė:
Comment
-
Parašė romas07 Rodyti pranešimąenjojk ko tu smirineji po svetimas laiptines. Kazin ar namo gyventojai nori kad visokie is miesto nekviesti sveciai smirinetu....
Man as asmeniskai nepriimtina kad zmones galvoja kad cia jus nuosava laiptine ir gali eiti kas nori
Comment
Comment