Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Manau tema jau uzrakinti butu gali Visvien jau pilsotas kaip ir baigtas,o diskusijos jau apie kitus dalykus eina

Comment

grizkim bent siek tiek prie temos.

Plienas 28 aukste irenge visus butus iki galo, t.y. baldai, buitine technika, viskas viskas. Trumpai buvau ten, tai padariau keleta nuotrauku, deja kokybe neblizga. Nuotraukas galite paziureti cia

Butai irengti pagal tematika:
      A seima - seimos butas A laiptineje (kaina su viskuo - 15 000 Lt/m2)
      B seima - seimos butas B laiptineje
      is mot - issiskyrusios, veiklios moters butas
      v mot - vienisos moters butas
      v vyr - vieniso vyro butas

Comment

Puiki apžvalga, būtų neblogai butuką turėt 28 aukšte

Comment

Parašė tati Rodyti pranešimą
          grizkim bent siek tiek prie temos.

Plienas 28 aukste irenge visus butus iki galo, t.y. baldai, buitine technika, viskas viskas. Trumpai buvau ten, tai padariau keleta nuotrauku, deja kokybe neblizga. Nuotraukas galite paziureti cia

Butai irengti pagal tematika:
          A seima - seimos butas A laiptineje (kaina su viskuo - 15 000 Lt/m2)
          B seima - seimos butas B laiptineje
          is mot - issiskyrusios, veiklios moters butas
          v mot - vienisos moters butas
          v vyr - vieniso vyro butas

Grazu ir stilinga.. Nieko nebepridursi..
          "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

Čia iš karto nepatiko. Persistengė su lubų nuleidimu:

http://i115.photobucket.com/albums/n...s/Aseima10.jpg

http://i115.photobucket.com/albums/n...s/Aseima16.jpg

O va čia tai

http://i115.photobucket.com/albums/n...panorama02.jpg
            gera gyventi gerai

Comment

Jei jau ši tema greitai bus užrakinta, tai ir aš noriu nuomonę pareikšti.Manau,''Pilsotas''yra labai neidomios architektūros statinys.Tai vertikaliai pastatyta dežė .Ir daugiau nieko idomaus.Nors tai aukščiausias gyvenamasis namas Lietuvoje ,bet Klaipėdos jis tikrai nepuošia.Bet tikiuosi,''Kuršas'' bus gražesnis.

Comment

Kas jum sake, kad si tema bus greit uzrakinta.?.
                "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

Nelabai supratau,
                  Jai koks tai subjektas sumanė, kad jo atžvilgiu projektas yra išsikvėpęs ,
                  ar tai reiškia, kad taip manyti turi pradėti ir kiti.

Šiaip mano kuklia nuomone, yra papraščiau užsirakinti savyje, tai yra nesilankyte ten kur nepatinka.

Nes kiek suprantu niekas čia nieko negrūda per prievartą.

Comment

Manau laikas butu kurti tema apie Kurša..

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                      Jei jau ši tema greitai bus užrakinta, tai ir aš noriu nuomonę pareikšti.Manau,''Pilsotas''yra labai neidomios architektūros statinys.Tai vertikaliai pastatyta dežė .Ir daugiau nieko idomaus.Nors tai aukščiausias gyvenamasis namas Lietuvoje ,bet Klaipėdos jis tikrai nepuošia.Bet tikiuosi,''Kuršas'' bus gražesnis.
                      O galima klausima,
                      Kas jūsų nuomone puošia Klaipėdą.?

Comment

Parašė Adiokas Rodyti pranešimą
                        Manau laikas butu kurti tema apie Kurša..
                        Ji jau seniai sukurta.

Comment

Aš manau kad Klaipėdą puošia PILSOTAS

Comment

Aš taip pat manau, jog pilsotas Klaipėdos nepagadino, jau pripratau jį matyti ir jis man tapo savotiškai neatsiejama Klaipėdos dalimi.

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                              Čia iš karto nepatiko. Persistengė su lubų nuleidimu:

http://i115.photobucket.com/albums/n...s/Aseima10.jpg
                              em, prasau pagal si zmogu nevertinti aukscio jo ugis beveik 2 m

grozio suvokimas yra subjektyvus dalykas, be to, as ne is tolo nei architekte, nei kokia dizainere, tad siuo atzvilgiu nuomone mano nera svarbi. man tik liudna del vieno dalyko - Pilsotas stovi tamsus. retai pamatysi degancias sviesas, o jei ir pamatysi, tai tik kelias Kiek zinau, gyvenanciu ten yra tikrai dar nedaug.

Comment

Parašė tati Rodyti pranešimą

Kiek zinau, gyvenanciu ten yra tikrai dar nedaug.
                                palauk dar iki pavasario, tikrai padaugės

Comment

Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
                                  O galima klausima,
                                  Kas jūsų nuomone puošia Klaipėdą.?
                                  Mano nuomone ,Klaipėdą puošia ne dangoraižiai ,ne ''Akropoliai''ir ne stiklainiai,o istorinis Klaipėdos senamiestis.Taip pat istorinis miesto centras.Visą tai žmonės kūrė amžiais ,tobulino ir gražino.Ir joks dangoraižis nebus už mūsų senamiestį gražesnis.XIX a. ir anksčiau žmonės bet kokį pastatą ,net paprastą sandelį,skerdyklą ar kažką panašaus statė gražiai ,paversdami kūriniais.Dabar visai kitaip.Stato ,kad tik daugiau pelno gauti su kuo mažesnėmis išlaidomis.Tiesa ,yra išimčių(Kauno ''Akropolis''.Ryžių malūnas ir Jachtklubas ,viešbutis Klaipėdos senamiestyje).Bet vistiek daugiausia statomi stiklainiai.

Comment

Prašau, kelios foto:

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                                      Mano nuomone ,Klaipėdą puošia ne dangoraižiai ,ne ''Akropoliai''ir ne stiklainiai,o istorinis Klaipėdos senamiestis.Taip pat istorinis miesto centras.Visą tai žmonės kūrė amžiais ,tobulino ir gražino.Ir joks dangoraižis nebus už mūsų senamiestį gražesnis.XIX a. ir anksčiau žmonės bet kokį pastatą ,net paprastą sandelį,skerdyklą ar kažką panašaus statė gražiai ,paversdami kūriniais.Dabar visai kitaip.Stato ,kad tik daugiau pelno gauti su kuo mažesnėmis išlaidomis.Tiesa ,yra išimčių(Kauno ''Akropolis''.Ryžių malūnas ir Jachtklubas ,viešbutis Klaipėdos senamiestyje).Bet vistiek daugiausia statomi stiklainiai.
                                      Pritariu ir tuo pačiu ne. Man senamiestis taip pat yra daug brangesnis už visą kitą, bet dabar visai kitokie žmonių poreikiai, nei kad buvo pries šimtmetį, kai sandėlius gražius statydavo. Nemanau, kad anksčiau galvodavo apie sandėlių ypatingą architektūrą, o statė, manau, pagal to meto išmonę ir vertingi jie tapo tik praėjus nemažai laiko. Taigi reikia priimti naujoves, bet tuo pačiu reikalauti maksimumo iš architektų, projektuotojų ir t.t, kad neatsirastų nukopijuotų pastatų.

Comment

Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimą
                                        Pritariu ir tuo pačiu ne. Man senamiestis taip pat yra daug brangesnis už visą kitą, bet dabar visai kitokie žmonių poreikiai, nei kad buvo pries šimtmetį, kai sandėlius gražius statydavo. Nemanau, kad anksčiau galvodavo apie sandėlių ypatingą architektūrą, o statė, manau, pagal to meto išmonę ir vertingi jie tapo tik praėjus nemažai laiko. Taigi reikia priimti naujoves, bet tuo pačiu reikalauti maksimumo iš architektų, projektuotojų ir t.t, kad neatsirastų nukopijuotų pastatų.
                                        Sutinku, naujoves reikia priimti.Bet deja dažniausiai statomi stiklainiai ,dėžutės ir panašios ''architektūros'' pastatai .Ryškus pavyzdis-''Pilsotas''.Nesuprantu kai kurių žmonių ,neatsidžiaugiančių dangoraižiais ,kurie esą lemia ''didmiesčio pojūtį''. Bet nejaugi miestas tai tik stiklainiai ?Tik dangoraižiai (kuo aukščiau ,tuo miestas didesnis) ?Prieš karą Klaipėda (tada- Memelis)tikrai buvo gražus europietiškas miestas.O be senamiesčio ,be aukštų bažnyčių bokštų ,bet su vertikaliomis dėžutėmis Klaipėda bus ne didmiestis ,o sovietinis miestas.Arba panašus į Honkongą.Bet ne didmiestis.

Comment

nelabai suprantu kuo tau tas hong kongas uzkliuvo, miestas kaip miestas. o kas del pilsoto tai nematau nieko blogo, vieta pakankamai gera: besivystantis naujas miesto centras su pramogu kompleksais, dideliais gyvenamaisiais kvartalais, ofisais, keleiviu ir kroviniu terminalu, vieta pakankamai nutolus nuo senamiescio tai nieko baisaus, gal net ir gerai, kad atsiranda naujos vertikales. del pacio pastato architekturos aisku galima ziuret subjektyviai pagal savo architekturos ismanyma ir vadint ji stiklainiu ar dar kaip, bet siuo klausimu kiekvienas turi savo skoni ir nevertetu savo nuomones primetineti kitiems. manau statini reiketu vertint pagal objektyvius kriterijus tokius kaip pastato ir aplinkos santykis, kaip jis isiraso i urbanistine aplinka ir t.t. o pagal siuos aspektus pilsotas yra nepalyginamai geresnis uz tas raides salia senamiescio.

Comment

Working...
                                          X