Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

ruslanai tai tu man vis neatsakai ar aš galėčiau pas tave ateit ir pažiūrėt kas matosi pro tavo langus? prižadu nieko nesulaužysiu!
    "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Idekit daugiau nuotrauku nuo stogo ir nieks nelips ant to stogo.Foto foto foto
      Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
        ar galų gale suvoksit, kad daugiabutis tai ne viešoji įstaiga!!! ruslanai tai gal man pas tave ateit i butą ar balkoną jei turi ir pasižiūrėt kox vaizdas atsiveria, juk čia nieko tokio, aš tik pažiūrėsiu nieko nesulaužysiu ir išeisiu...negaliu patikėt, kad ir forume atsiranda tokių....kurie nesupranta ką galima daryt, o kas neleistina..
        Na butas ir namo stogas yra du skirtingi dalykai. Aš tau galiu papasakoti koks atsiveria vaizdas pas manęs pro langus. Žinoma tai nėra viešoji įstaiga, aš ir pats gyvenu greta ir pro ta pastatą pravažiuoju kiekviena ryta. O kur yra draudžiama, ten yra rakinama!

Comment

tai vat suvok kad tavo butas ir stogas nera skirtingi dalykai!tavo butas priklauso tik tau,o laiptine, stogas ir tt. priklauso tik namo gyventojams o ne visam miestui tavo žiniai! beje čia ir yra rakinama, tik visokie.........išlaužia!!! vaizdas tas pac kaip ir nuo "K" stogo, ten galima pažiūrėt užlipt, bet kadangi ten prižiūrima ir reik tvarkingai elgtis, tai kažkodėl ir nėra tokio poreikio ten lipt!!!
          "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Iš dalies sutinku su tavimi bet ten aš taipogi jau buvau

Comment

kol pastatas buvo statomas visi jį juodino, šmeižė, kad jis griūna, smenga, o dabar pusę lietuvos nori užlipti pasižiūrėti kaip klaipėda atrodo.

Comment

Kad puse Lietuvos tai manau truputi perdėtai pasakyta nesupyk

Comment

Parašė Ruslanas Rodyti pranešimą
                  Kad puse Lietuvos tai manau truputi perdėtai pasakyta nesupyk
                  jei nesupranti perkeltine prasme tai nzn, juk skaičiaus tikslaus nepasakysiu

Comment

Suprantu juk Todėl ir šipsenėlė Vienu žodžiu kaip ten bus taip. Visgi yra įvairiausiu būdų kaip tai sutvarkyti atsižvelgiant i name gyvenančių žmonių poreikius. Ir su Šventėm visus!!!

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                      Na tik, kad pažiūrėtų ir viskas aš nieko prieš, bet kai daužomi langai, niokojami liftai, bei apatinių durų spyna reik keist vos ne kas savaite ir visa tai iš gyventojų kišenių....tai ka dar čia šnekėt..
                      Urbanistas, prasau kiek tik nori lipk ant mano namo stogo.. Nepyksiu.
                      "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

Diskutuojam dėl kažkokios nesamonės, gal baikim jau. Laiptinės tuoj bus užrakintos, bus apsauga ir viskas susitvarkys niekas nebevaikščios tik namo gyventojai ir jų svečiai. Aisq savo forumo dalyviams tikrai negailėsiu kažkokio stogo ir jei kas paprašys tikrai įleisiu pasižiūrėti. Po galais juk tai visolabo tik stogas.

Comment

Parašė dubajus Rodyti pranešimą
                          Diskutuojam dėl kažkokios nesamonės, gal baikim jau. Laiptinės tuoj bus užrakintos, bus apsauga ir viskas susitvarkys niekas nebevaikščios tik namo gyventojai ir jų svečiai. Aisq savo forumo dalyviams tikrai negailėsiu kažkokio stogo ir jei kas paprašys tikrai įleisiu pasižiūrėti. Po galais juk tai visolabo tik stogas.
                          Prisiminsiu kuomet susiruošiu į Klaipėdą

Comment

O aš prisiminsiu kai labai norėsim su drauge ant stogo tada atvyksim pas tave su šampanu Nors ir taip draugė labai nori pasigrožėti vaizdu nuo to stogo

Comment

Prisisnekejai Dubajau
                              "Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas

Comment

Dubajui Pagarba Gal Dubajus nepakeis savo nuomones paskui kai pradės visi prašinėti jo Ir palinkėjimas visiems kas norės ant stogo manau suprantat už gera darbą nepadoru neatsilyginti

Comment

Visi? nemanau, kad čia daug norinčių yra, nebent Ruslanas labai veržiasi

Comment

Visi? nemanau, kad čia daug norinčių yra, nebent Ruslanas labai veržiasi

As ir verziuosi..

Comment

Matau kad norinčių netrūksta, reiktų statyti grafika DDD

Comment

Davai skelbiam grafiko sudarymą Reikia ir Dubajaus žinios ar besutiks taip pagal grafika darinėti duris

Comment

šita tema visiškai išsikvėpė. Snekat jau nebe apie pati pastata bet apie savo norus

Comment

Working...
                                          X