Jo lipau paziureti Klaipedos panoramos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą"k" name galima "d" ne"Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąVisi Klaipėdos aukštaūgiai
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąniekada nebuvo galima ir nėra galima, bet visokie pašlemėkai braunasi..."Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNa tik, kad pažiūrėtų ir viskas aš nieko prieš, bet kai daužomi langai, niokojami liftai, bei apatinių durų spyna reik keist vos ne kas savaite ir visa tai iš gyventojų kišenių....tai ka dar čia šnekėt..
As ir mano panele nieko nelauzem.."Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
Parašė romas07 Rodyti pranešimąJeigu stogas priklauso gyventojams kokia kalba apie pasivaikščiojimus svetimiems asmenims?"Dabar puikus momentas - nueiti ir nusipirkti namą" - sako Amerikos milijardierius Donaldas Trumpas
Comment
-
ar galų gale suvoksit, kad daugiabutis tai ne viešoji įstaiga!!! ruslanai tai gal man pas tave ateit i butą ar balkoną jei turi ir pasižiūrėt kox vaizdas atsiveria, juk čia nieko tokio, aš tik pažiūrėsiu nieko nesulaužysiu ir išeisiu...negaliu patikėt, kad ir forume atsiranda tokių....kurie nesupranta ką galima daryt, o kas neleistina.."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Ruslanas Rodyti pranešimąArba lai gyventojai susimeta ir pastato ten kameras tada tikrai žynos kas ir kada ką laužo Aš tai ir noriu ten su drauge užsiropšti žinoma pasigrožėti o ne laužyti
Comment
Comment