romai - manau viskas dar zymiai ilgiau uztruks, nes viduje dar galima sakyti nieko nera.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
as turiu butuka zemam aukste tai pas mane jau kaip ir vsio, nera tik vandens, na laptineje ten dar truputi truksta, na bet man tas gyventi tikrai nemaisys. lai jie dirba toliau, kiek maciau mano kaimynas irgi jau baiginejasi buta isirengti, tai manau irgi nelauks kol viska iki gali pabaigs, na ziuresim kaip jiems seskis
Comment
-
na taip taip visko gali buti, girdejau kad siaurineje dalyje jau 4 menesiai atkelineje, na bet kiti jau gyvena, kad ir nepriduotas namas. Juk plieno sutartyse kazkas yra sakoma apie velavima, kad plienas tures zmonems sumoketi kazkokia procento dali uz kiekviena paveluota diena, reikia pasiskaityti tiksliau kas ir kaip ten yra. Plienas prigalvoja visokiu mokesciu tai ir gyventojai atsiteis tuo paciu
Comment
-
Perspeju visus, jei pamatysiu bent viena mano nuotrauka ideta sio forumo dalyvio i skyscrapercity.com ar i skyscraperpage.com, neatsiklausus!!! Istrinsiu visas savo nuotraukas ir atsijungsiu nuo forumo, tad tas kas idejo Pilsoto nuotrauka i skyscrapercity.com istrink is ten, arba padarysiu tai ka sakiau! Bent jau atsiklaustumet!!!Paskutinis taisė Aukselis; 2007.07.30, 21:50.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąPerspeju visus, jei pamatysiu bent viena mano nuotrauka ideta sio forumo dalyvio i skyscrapercity.com ar i skyscraperpage.com, neatsiklausus!!! Istrinsiu visas savo nuotraukas ir atsijungsiu nuo forumo, tad tas kas idejo Pilsoto nuotrauka i skyscrapercity.com istrink is ten, arba padarysiu tai ka sakiau! Bent jau atsiklaustumet!!!
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąPerspeju visus, jei pamatysiu bent viena mano nuotrauka ideta sio forumo dalyvio i skyscrapercity.com ar i skyscraperpage.com, neatsiklausus!!! Istrinsiu visas savo nuotraukas ir atsijungsiu nuo forumo, tad tas kas idejo Pilsoto nuotrauka i skyscrapercity.com istrink is ten, arba padarysiu tai ka sakiau! Bent jau atsiklaustumet!!!
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąPerspeju visus, jei pamatysiu bent viena mano nuotrauka ideta sio forumo dalyvio i skyscrapercity.com ar i skyscraperpage.com, neatsiklausus!!! Istrinsiu visas savo nuotraukas ir atsijungsiu nuo forumo, tad tas kas idejo Pilsoto nuotrauka i skyscrapercity.com istrink is ten, arba padarysiu tai ka sakiau! Bent jau atsiklaustumet!!!I love INNUENDO!
Comment
-
Rotate 360
Šiap šios nuotraukos jau nebeturėjo pasirodyti, nes jau būtų kartotinės, bet kadangi aukselis pagrasino pašalinti tai tada įdėsiu, kad aukseliui savas ntr nebūtų gaila trint.....
Aukseli čia idialoginis o ne komercinis frm.
aš tau ntr 18 a padariau tik dar linka nenumečiau.
Manau turėtum trupui nuraudonuot.
Comment
Comment