Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Apie kokius apatinius aukštus kalbi?
    Nuotraukose matosi biurų pastato ir penkiaaukščio apdaila. Pilsoto galinės sienos nedaug matosi.
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
      Apie kokius apatinius aukštus kalbi?
      Nuotraukose matosi biurų pastato ir penkiaaukščio apdaila. Pilsoto galinės sienos nedaug matosi.
      Pailgos rudos plytelės ant pirmo aukšto sienų.
      Šiuo metu yra tik ant penkiaukščio, gal tokias pat darys ir ant pilsoto bei biurų pastato.

Comment

Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimą
        Aš nesuprantu, tu ar bent matei gyvai iš arti tą pastatą,ar čiupinėjai tą pastatą, kad sakai apdailos kokybė lieva?
        nereikia chia smilkinio kasyti =] , artimiausiu ymesiu foto kuria pats ir padariau kur man baisu pasidare. shiaip siaurine siena, ta pilka apdaila tarytum nevykusiai pva klijais kartonas priklijuotas... gal zinot kas ten per medziaga?
        The first rule is - you do not talk about Fight Club.
        The second rule is - you DO NOT talk about Fight Club.
        <...> and final rule, if this is your first night at Fight Club.... you

Comment

Atnaujinimas:

Comment

Ta pastato balta spalva kaip antikūnis. Galėjo geriau parinkt spalvą kaip K ir D.

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
              Ta pastato balta spalva kaip antikūnis. Galėjo geriau parinkt spalvą kaip K ir D.
              As manau priesingai - balta spalva zymiai geriau, nes pastatas "lengvesnis" atrodo. Uztenka jau Klaipedoj tos raudonos spalvos bei fachverko imitaciju, kas perdaug tas nesveika.

Comment

http://foto.terpe.lt/inkelti/20070512/DSC_1127.JPG - geras vaizdelis, I like

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
                  man tai labai patinka- balta su zydrais stiklais atrodo labai jureiviskai- kaip "telnezke"

Comment

Parašė julius Rodyti pranešimą
                    man tai labai patinka- balta su zydrais stiklais atrodo labai jureiviskai- kaip "telnezke"
                    Na, skonio reikalas x]

Comment

Parašė julius Rodyti pranešimą
                      Kokia dar "тельняшка" - jūrinukė.
                      http://www.efoto.lt/user/26402/nuotraukos/geriausios

Comment

Jūrinukė gan juokingai skamba, nors ir striukė kažkada juokingai skambėjo (kai buvo kurtkė visuotinai paplitusi).
                        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė enigma
                          O tas aukštalipys, ant antenos, įspūdingų vaizdų turėjo išvysti... Net pavydas suėmė. Gražu...
                          matosi, kad aukscio nebijai

Comment

Dubajau ar gavai raktus nuo buto? jau geguze ipusejo.

Comment

nu iš šono tai jis man toks laibas ir juokingas ta balta spalva tokia kaip nežinau... žodžiu gadina vaizdą ji man bendrą ir viskas...

Comment

Parašė romas07 Rodyti pranešimą
                                Dubajau ar gavai raktus nuo buto? jau geguze ipusejo.
                                jo gavau jau

Comment

tai jau pradejai rengtis savo buta? ar liftai jau veikia? laiptines jau sutvarkytos ? imesk kokiu foto is vidaus. nes man labai smalsu kaip viskas atrodys. dekui

Comment

tai jau pradejai rengtis savo buta? ar liftai jau veikia? laiptines jau sutvarkytos ? imesk kokiu foto is vidaus. nes man labai smalsu kaip viskas atrodys. dekui
                                    liftų dar nėra, laiptinės kaip ir prieš metus, vėluoja žiauriai jie

Comment

laiptines dabar prades tvarkyti. ir uztruks tikrai ilgai nes dvi laiptines po 34 aukstus - viso 68 aukstai ....

Comment

o tai kaip nesuprantu reikia atsivesti medziagas stioli laiptais? baldus, duris

Comment

o tai kaip nesuprantu reikia atsivesti medziagas stioli laiptais? baldus, duris
                                          nu nemanau, kad baldus jau kažkas vešis, o dėl medžiagų, tam skirtas yra krovininis liftas, taip pat šioje savaitėje turėtų paleisti dar vieną krovininį liftą B korpusui

Comment

Working...
                                          X