Aš nesuprantu, tu ar bent matei gyvai iš arti tą pastatą,ar čiupinėjai tą pastatą, kad sakai apdailos kokybė lieva?
nereikia chia smilkinio kasyti =] , artimiausiu ymesiu foto kuria pats ir padariau kur man baisu pasidare. shiaip siaurine siena, ta pilka apdaila tarytum nevykusiai pva klijais kartonas priklijuotas... gal zinot kas ten per medziaga?
The first rule is - you do not talk about Fight Club.
The second rule is - you DO NOT talk about Fight Club.
<...> and final rule, if this is your first night at Fight Club.... you
Ta pastato balta spalva kaip antikūnis. Galėjo geriau parinkt spalvą kaip K ir D.
As manau priesingai - balta spalva zymiai geriau, nes pastatas "lengvesnis" atrodo. Uztenka jau Klaipedoj tos raudonos spalvos bei fachverko imitaciju, kas perdaug tas nesveika.
tai jau pradejai rengtis savo buta? ar liftai jau veikia? laiptines jau sutvarkytos ? imesk kokiu foto is vidaus. nes man labai smalsu kaip viskas atrodys. dekui
tai jau pradejai rengtis savo buta? ar liftai jau veikia? laiptines jau sutvarkytos ? imesk kokiu foto is vidaus. nes man labai smalsu kaip viskas atrodys. dekui
liftų dar nėra, laiptinės kaip ir prieš metus, vėluoja žiauriai jie
o tai kaip nesuprantu reikia atsivesti medziagas stioli laiptais? baldus, duris
nu nemanau, kad baldus jau kažkas vešis, o dėl medžiagų, tam skirtas yra krovininis liftas, taip pat šioje savaitėje turėtų paleisti dar vieną krovininį liftą B korpusui
Comment