Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šitą iš www.ve.lt turbūt įdėjai? Man debugą meta įėjus į ekonomikos skyrelį, tai negalėjau patalpinti.
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Remigijus Rodyti pranešimą
      Visus skeptikus galiu patikinti: statant Gandrališkių daugiaaukštį buvo naudojamos technologijos, niekuo nenusileidžiančios pažangiausiems Dubajuje taikomiems sprendimams", - pasakojo G. Bartkevičius.

Statant buvo naudojamos pasenosios technologijos, kokias labai retai naudoja vakariečiai ir jau Latviai bei Estai pradeda statyti naujų pasikeliančių klojinių pagalba, kurios leidžia pastatyti aukštą per 4 dienas, o kaikas jas įvaldęs taip, kad pastato dar greičiau.
      Paskutinis taisė deep'as; 2007.03.01, 18:13.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą

Statant buvo naudojamos pasenosios technologijos, kokias labai retai naudoja vakariečiai ir jau Latviai bei Estai pradeda statyti naujų pasikeliančių klojinių pagalba, kurios leidžia pastatyti aukštą per 4 dienas, o kaikas jas įvaldęs taip, kad pastato dar greičiau.
        Manau, kad ne apie greitumą čia kalbama. Kas greita - nevisada gerai
        Lietuva jau . Bet dar .

Comment

Parašė Karolis Rodyti pranešimą
          Manau, kad ne apie greitumą čia kalbama. Kas greita - nevisada gerai
          Ne apie greitumą, o apie technologijas. Ir laikančios pastato konstrukcijos buvo pastatytos pasenusiomis technologijomis.

Comment

man atrodo kad cia tuscios kalbos skilo neskilo pasenusios nepasenusios technologijos, niekas nieko nezino o kalba daugiausia. Pastatys ir visi pamatysim kas bus ir kaip bus.

Comment

Ne apie greitumą, o apie technologijas. Ir laikančios pastato konstrukcijos buvo pastatytos pasenusiomis technologijomis.
              Nesu statybų ekspertas, bet pasakymas "pasenusiomis" mano galva yra perdėtas.

Comment

Parašė Rokas Rodyti pranešimą
                Nesu statybų ekspertas, bet pasakymas "pasenusiomis" mano galva yra perdėtas.
                Gerai. Nors pats neesu ekspertas, bet daugiau ar mažiau statybos technologiją išmanau ir domiuosi naujovėmis kurios dar Lietuvoje nėra taikomos. Jei jau taip kyla noras prieštarauti šiek tiek plačiau pakomentuosiu.

Žiūrint su kuo lyginsi. Jei lyginsime su Lietuvoje statomais objektais tuomet technologija tikrai nepasenusi. Bet straipsnyje teigiama.
                Visus skeptikus galiu patikinti: statant Gandrališkių daugiaaukštį buvo naudojamos technologijos, niekuo nenusileidžiančios pažangiausiems Dubajuje taikomiems sprendimams", - pasakojo G. Bartkevičius.
                Man iškart užkliuvo statinio laikančių konstrukcijų statyba. T.y. Monolitinio karkaso įrengimas.

Štai kaip buvo statomas Pilsotas. Tomo nuotrauka.

O Štai kaip statoma Dubajuje.

Taip pat ir Taline buvo statimi Tornimae Twins.

Taip pat nauji aukštaūgiai jau statomi ir Rygoje.

Taigi, iš to galima daryti išvadą, kad straipsnyje kalbama ne visai tiesa.

Lietuvoje dar niekas neturi hidraulinių presų pagalba savaime pasikeliančių klojinių sitemų, bet tikiuosi netolimoje ateityje išvysti taip statant Rangą IV ar Kaustą. Jie labai stipriai padidina darbo našumą ir leidžia žymiai paspartinti darbą bei taupyti lėšas.

Comment

Ar man kaip gyventojui nuo to kiek nors blogiau ar geriau? koki jie presa naudoja?

Comment

Parašė romas07 Rodyti pranešimą
                    Ar man kaip gyventojui nuo to kiek nors blogiau ar geriau? koki jie presa naudoja?
                    Galbūt būtum greičiau įsikėlęs, galbūt pigiau sumokėjęs. Pabrėžiu galbūt. Aišku dabartinėmis rinkos sąlygomis mažesnės kainos tikėtis sunku, tačiau normaliomis visai tikėtina.

Kiekvienas žiūri iš savo kiemo, bet manau reikėtų žiūrėti plačiau ne vien tik "kas man iš to?". Kaip jau pastebėjai šiame forume vyksta platesnės diskusijos apie statybą bei architektūrą, na o jei dar nespėjai tai siūlau daugiau pasiskaitinėti.

Comment

labai puikus cia tas jusu forumas daug temu perskaiciau ir ne vien savo butu duomiuosi, taciau kas liecia mano butu rupi labiausiai

Comment

Gerai. Nors pats neesu ekspertas, bet daugiau ar mažiau statybos technologiją išmanau ir domiuosi naujovėmis kurios dar Lietuvoje nėra taikomos. Jei jau taip kyla noras prieštarauti šiek tiek plačiau pakomentuosiu.

Žiūrint su kuo lyginsi. Jei lyginsime su Lietuvoje statomais objektais tuomet technologija tikrai nepasenusi. Bet straipsnyje teigiama.

Man iškart užkliuvo statinio laikančių konstrukcijų statyba. T.y. Monolitinio karkaso įrengimas.

Štai kaip buvo statomas Pilsotas. Tomo nuotrauka.

O Štai kaip statoma Dubajuje.

Taip pat ir Taline buvo statimi Tornimae Twins.

Taip pat nauji aukštaūgiai jau statomi ir Rygoje.

Taigi, iš to galima daryti išvadą, kad straipsnyje kalbama ne visai tiesa.

Lietuvoje dar niekas neturi hidraulinių presų pagalba savaime pasikeliančių klojinių sitemų, bet tikiuosi netolimoje ateityje išvysti taip statant Rangą IV ar Kaustą. Jie labai stipriai padidina darbo našumą ir leidžia žymiai paspartinti darbą bei taupyti lėšas.
                        Pirmiausia darsyk norėčiau pasikartot, jog apie statybų technologijas praktiškai nieko nenusimanau.

Kas liečia tavo pavyzdį, kaip statomi dangoraižiai Dubajuj, tai manau, jog dar negreit Lietuvoje sulauksim tokių objektų, jog kranai bus montuojami ant pačio pastato

Kas liečia tavo pavyzdį apie kaimyninių šalių aukštybinių pastatų statybą naudojant "hidraulinius klojinius", tai sutinku su tavim, jog tai pažangesnis technologijos, nei įprastiniai klojiniai.

Pats pasakymas, jog pasenusi technologja, tai man asocijuojasi su jau praktiškai a-la netinkama naudot technologija. Beto, Pilsoto statytojai tikrai nėra iš kelmo spirti. žino ką daro, bei... iš dalies ką sako

Comment

Jus man atsakykite
                          kam statyt brangiau jai už pigiau ta, patį gauna?

Comment

Comment

Kontrasto konkurse būčiau davęs 10 su n pliusų D
                              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                              Retromobile 2007
                              "Kova 1". Driftingo čempionatas
                              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Aha pritariu kaip Vilniuje Šnipiškės su NMC

Comment

kai toks aukstas pastatas galima is daug pusiu surasti kontrasta, paiimkit geriau nuo akropolio su neapoliu

Comment

Comment

Iš tolo atrodo ispūdingai, tačiau is arčiau man jis neatrodo toks didelis
                                      Neslidokas :)

Comment

truksta jam geru draugu pasoneje, tokiu pat aukstaugiu

Comment

Galbūt... kai bus visas kvartalas, tada turbūt viskas atrodys kitaip
                                          Neslidokas :)

Comment

Working...
                                          X