Tikrai gerai atrodo, idomu kazin kada bus baiktoves?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė Traimix Rodyti pranešimąTikrai gerai atrodo, idomu kazin kada bus baiktoves?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąFerma tai dėl išvaizdos. Griauti lauk ir tą "fermą" ir tas lūšneles, čia ne Vilnius, kad vidury miesto puvenos medinės stovėtų
Comment
-
Parašė asrebalius Rodyti pranešimąPoziuris is salies: Vilniui tikrai savo lusnynus reiketu susitvarkyt, nes tikrai geda turet tokia sostine (bent jau man)
Comment
-
Kilo tokia mintis:
gal reikia sukurti temas, pvz. Vilniaus minusai, Kauno minusai, Klaipėdos minusai ir pan,: būtų įdomu sužinoti kokius minusus dažniausiai mato vietiniai ir forumiečiai iš kitų miestų. Temoje tiesiog turėtų būti vardinami minusai, o ne pas mus taip, o pas jus taip, kad neprasidėtų karai, tiesiog paskaičius apie kiekvieną miestą galima būtų pačiam susidaryti nuomonę.
nors gal ir nelabai vykusi mintis...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKilo tokia mintis:
gal reikia sukurti temas, pvz. Vilniaus minusai, Kauno minusai, Klaipėdos minusai ir pan,: būtų įdomu sužinoti kokius minusus dažniausiai mato vietiniai ir forumiečiai iš kitų miestų. Temoje tiesiog turėtų būti vardinami minusai, o ne pas mus taip, o pas jus taip, kad neprasidėtų karai, tiesiog paskaičius apie kiekvieną miestą galima būtų pačiam susidaryti nuomonę.
nors gal ir nelabai vykusi mintis...
Comment
-
Parašė asrebalius Rodyti pranešimąPoziuris is salies: Vilniui tikrai savo lusnynus reiketu susitvarkyt, nes tikrai geda turet tokia sostine (bent jau man)
Štai pažiūrėk http://img174.imageshack.us/img174/4...onipiksdz4.jpg pasidarys gėda dar ir dėl Europos sąjungos sostinėsPaskutinis taisė deep'as; 2006.12.22, 17:37.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąO man gėda dėl tokių tautiečių, nes tokio pasakymo niekada neišgirsi nei iš vieno užsieniečio. Manau tamsta užsieny niekad neesi buvęs, o Vilniuj tai į akropolį papramogaut atvažiavęs pora kart buvai.
Štai pažiūrėk http://img174.imageshack.us/img174/4...onipiksdz4.jpg pasidarys gėda dar ir dėl Europos sąjungos sostinės
Comment
Comment