Kolkas tai jis ten šiek tiek vienišas...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąAčių Tomas už atnaujintas nuotraukas.Kai atidarys šį pastata reikės matyt gerai pašvesti juk tai pirmasis Klaipėdos mastu normalus dangoraižis.Tai įjeis manau į Klaipėdos istorija!
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąpaprastai gyvenamuju namu apsvietimas buna problematiskas nes gyventojai nenori uz tai moketi.Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
-
Parašė ArTuRAs Rodyti pranešimąDar karta idemiai perskaityk FM`o post`a
Comment
-
Is nuotrauku man sis milzinas atrodo kur kas aukstesnis uz Vilniaus ETIdomu,kas sudaro toki ispudi,gal jo "kudumas"?Aciu uz foto,Tomai.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąIs nuotrauku man sis milzinas atrodo kur kas aukstesnis uz Vilniaus ETIdomu,kas sudaro toki ispudi,gal jo "kudumas"?Aciu uz foto,Tomai.
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąIs nuotrauku man sis milzinas atrodo kur kas aukstesnis uz Vilniaus ETIdomu,kas sudaro toki ispudi,gal jo "kudumas"?Aciu uz foto,Tomai.
taimis
Kūdas ir platus... Vilniaus NMC tokio tipo pastato trūksta.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąSiaurumas, šalia stovintis dar siauresnis (žinoma) kranas ir pagrinde tai, kad aplinkui (ir visoj Klaipėdoj, kaip žinom) jokio jam prilygstančio savo aukščiu pastato nėra
Turbūt kažko nesupratau
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąBeje, pastebėjau įdomų dalyką, dangoraižis ne 34, o 35 aukštų
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąBeje, pastebėjau įdomų dalyką, dangoraižis ne 34, o 35 aukštų
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimądariau su 35 aukstais, matyt nelabai lankei matematikos pamokas
Comment
Comment