Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gerai jisai atrodo
    beg, borrow and steal

Comment

Tomasl - dekiui uz foto... Bet siaip noretusi daugiau
      Lithuanian Top 5 tallest buildings
      1. Europa Tower 126 m. 33 f.
      2. Pilsotas 112 m. 34 f.
      3. Arfa 100 m. 29 f.
      4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
      5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Būtent, labai didelį įspūdį palieka, iš jūros matomi dangoraižiai Teko pačiam šią vasara tuom įsitikint Klaipėda turi labai dideles perspektyvas su aukštuminiais pastatais.

Comment

Sorry, fotikas ne stebuklas buvo, o apie patį fotografą komentarų net nereik Vienu žodių, gyvai įspūdis tikrai daug stipresnis. Čia foto rugsėjo pačioj pradžioj daryta, tai "Pilsotas" dabar dar labiau ugtelėjęs yra.

Comment

Na atrodo neblogai...atrodys dar geriau kai bus galutinai baigtas Gandrališkių projektas ir šalia bus Helios kompleksas...tada vaizdas turėtu but gražus ir naktį...

Comment

Gražuolis . Atsimenu kai pirmą k. pamačiau vizualizaciją tai kiek nusivylęs buvau, kad toks dičkis atrodė labai primityviai ir asmeniškai man - nekaip. Dabar žiūriu į nuotraukas ir tiesiog gėriuosiu, pranoko visus mano lūkesčius dičkis

Comment

gal kas gali foto padaryti?
                ar kranas dar stovi ar jau išmuontuojamas?

Comment

Jau pusę nurinko.

Comment

Krano nuardymas, bent man tai pastata dar vizualiai paukštino

Comment

nes nebeliko streles - horizontales, kuri tikrai traukdavo demesi ... beje dauguma ziuri i krana ir galvoja koks jis DIDELIS ... man irgi taip kartais buna
                      Propoganda ir penas mintims >>>

Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                      www.ted.com

Comment

Norim nuotrauku...
                        2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                        3. Arfa 100 m. 29 f.

Comment

Pastebejau kad temose apie klaipeda nelabai kas noriai deda
                          nutraukikes tad lauksime ne tik cia taciau ir kitose temuose

Comment

Parašė Aukselis Rodyti pranešimą
                            Norim nuotrauku...
                            Parašė Vermichelis Rodyti pranešimą
                            Pastebejau kad temose apie klaipeda nelabai kas noriai deda
                            nutraukikes tad lauksime ne tik cia taciau ir kitose temuose
                            Gerai kad ir tai žmonės stengiasi ir ideda. Gal patys norite pafotografuoti?

Comment

Su mielu noru pafotkinciau, bet man iki Klaipedos apie 300km.
                              2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                              3. Arfa 100 m. 29 f.

Comment

Nepasakyciau,kad fotkiu sioje temoje yra mazai.Man,pavyzdziui,pilnai pakanka,kad susidaryciau puiku vaizda apie statybu eiga.Tad tik reikia padekoti zmonems,kurie rupinasi temos atnaujinimu.
                                Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė Aukselis Rodyti pranešimą
                                  Su mielu noru pafotkinciau, bet man iki Klaipedos apie 300km.
                                  O kur gyveni jei ne paslaptis?

Comment

Nuotrauka padaryti laiko nekainuoja, o įdėti kur kas problematiškiau.

Pabandykim apsukt ratelį.

Comment

[eina na] vos nenusikeikiau ot koks pastačiukas išdygo mano mylimame mieste.bet yra vienas bet.Ar tikrai Klaipėdos gruntas yra pritaikytas tokiam pastatui?ar nepasvirs?ir ar bus saugu jame gyventi bent 30 metų?juk jis vis dėto bus gyvenamasis.O jei žemės drebejimas vėl pasikartotų?kiek šis pastatas realiai atlaikytų drebėjimų balų?

Comment

Ir dar truputis

Apdaila nebaigta, Stelažai nuardyti, tai tik bardako požymiai
                                        Ir nesvarbu ar kitur reik svarbiau ar nepatogu dirbti ar žmoniu nėr
                                        Na nebent maišo kranui nuardyti, tada tai pateisinama.
                                        Bet ir vėl LT papildomai

Comment

Ačių Tomas už atnaujintas nuotraukas.Kai atidarys šį pastata reikės matyt gerai pašvesti juk tai pirmasis Klaipėdos mastu normalus dangoraižis.Tai įjeis manau į Klaipėdos istorija!

Comment

Working...
                                          X