Tomasl - dekiui uz foto... Bet siaip noretusi daugiau
Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Būtent, labai didelį įspūdį palieka, iš jūros matomi dangoraižiai Teko pačiam šią vasara tuom įsitikint Klaipėda turi labai dideles perspektyvas su aukštuminiais pastatais.
Sorry, fotikas ne stebuklas buvo, o apie patį fotografą komentarų net nereik Vienu žodių, gyvai įspūdis tikrai daug stipresnis. Čia foto rugsėjo pačioj pradžioj daryta, tai "Pilsotas" dabar dar labiau ugtelėjęs yra.
Na atrodo neblogai...atrodys dar geriau kai bus galutinai baigtas Gandrališkių projektas ir šalia bus Helios kompleksas...tada vaizdas turėtu but gražus ir naktį...
Gražuolis . Atsimenu kai pirmą k. pamačiau vizualizaciją tai kiek nusivylęs buvau, kad toks dičkis atrodė labai primityviai ir asmeniškai man - nekaip. Dabar žiūriu į nuotraukas ir tiesiog gėriuosiu, pranoko visus mano lūkesčius dičkis
nes nebeliko streles - horizontales, kuri tikrai traukdavo demesi ... beje dauguma ziuri i krana ir galvoja koks jis DIDELIS ... man irgi taip kartais buna
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
Su mielu noru pafotkinciau, bet man iki Klaipedos apie 300km.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
Nepasakyciau,kad fotkiu sioje temoje yra mazai.Man,pavyzdziui,pilnai pakanka,kad susidaryciau puiku vaizda apie statybu eiga.Tad tik reikia padekoti zmonems,kurie rupinasi temos atnaujinimu.
[eina na] vos nenusikeikiau ot koks pastačiukas išdygo mano mylimame mieste.bet yra vienas bet.Ar tikrai Klaipėdos gruntas yra pritaikytas tokiam pastatui?ar nepasvirs?ir ar bus saugu jame gyventi bent 30 metų?juk jis vis dėto bus gyvenamasis.O jei žemės drebejimas vėl pasikartotų?kiek šis pastatas realiai atlaikytų drebėjimų balų?
Apdaila nebaigta, Stelažai nuardyti, tai tik bardako požymiai
Ir nesvarbu ar kitur reik svarbiau ar nepatogu dirbti ar žmoniu nėr
Na nebent maišo kranui nuardyti, tada tai pateisinama.
Bet ir vėl LT papildomai
Ačių Tomas už atnaujintas nuotraukas.Kai atidarys šį pastata reikės matyt gerai pašvesti juk tai pirmasis Klaipėdos mastu normalus dangoraižis.Tai įjeis manau į Klaipėdos istorija!
Comment