Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Įspūdingas pastačiukas Tikiuosi nebus a la Helios siurprizo
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Dekui. Neblogai atrodo. Tikiuosi jo nenupus vejas
      "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Grazu ziuret kaip kyla Klaipedos dangoraiziai...
        Lithuanian Top 5 tallest buildings
        1. Europa Tower 126 m. 33 f.
        2. Pilsotas 112 m. 34 f.
        3. Arfa 100 m. 29 f.
        4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
        5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
          Įspūdingas pastačiukas Tikiuosi nebus a la Helios siurprizo
          Tai kad jau dabar tas siurprizas matosi
          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Ta balta negrazi, bet ka padarysi
            %)

Comment

jau veikia www.gandraliskes.lt tinklapis. Nieko nesuprantu tiek laiko naujino jį, bet skirtumų neįžiūrėjau nuo senojo jokių

Comment

Čia manau ta balta spalva katu su mėlyna parinkta tam, kad sietų šitą pastatą kažkuo su pačia Klaipėda ir jūra, na pavyzdžiui jūreivio apranga žinot kokia dryžuota ir t.t. Gal aš klystu bet man kyla tokia mintis kai pasižiūriu, kadangi šitas pastatas bus vienas aukščiausių Klaipėdos pastatų, tai gerai kad jį stato su kažkokia idėja, o ne bet ką bet kaip. Nors gal tą "idėją" aš pats sugalvojau ir nieko jie čia neplanavo bet žvelgiant iš toliau man gražu
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

seniau Vetrunges pastatas buvo taip dryzuotas:balta,melyna( cia tikrai galejo buti asociacija su jureivio apranga-nes jurininku viesbutis buvo) bet kai neteko auksciausio Klaipedos centro pastato statuso buvo apskardintas(beja visai neblogai dabar atrodo)
                  O Pilsotui galejo ir kazka graziau sugalvoti...............is rytines puses(koks vaizdas-toks ir fasadas) o vakarine dalis-super

Comment

Parašė dubajus Rodyti pranešimą
                    jau veikia www.gandraliskes.lt tinklapis. Nieko nesuprantu tiek laiko naujino jį, bet skirtumų neįžiūrėjau nuo senojo jokių
                    Skirtumas tikrai yra. Idejo daugiau nuotrauku,renderiu. Atnaujino puslapi apie butu pardavima

Comment

Ouch, na Klaipeda duoda! Labai neblogas ispudingu matmenu pastatelis! Manau daug Europos miestu tokio pavydetu... Na bet pries galutinai ji apiberiant komplimentais geriau sulaukime pacios statybu pabaigos

Comment

Na ka, vykstu klp sian, galesiu pagaliau gyvai ta pasteteli pamatyti

Comment

Bet kokias jie ten kainas uzsimete! Butas antrame aukste veik 400.000Lt (58 kvadratiniai metrai)

Comment

/\ gal jiems truputuką šarabanai atsisuko?!

Comment

Tiesa, pasakiau 50tukst. didesni skaiciu. Beje butas 2 kambariu. Taciau atsirado ziopleliu, kurie nusipirko

Comment

/\ nu bet vis tiek kažkaip daugokai man atrodo... suprasčiau, jeigu jau tai būtų koks 9 aukštas, tada jau ir vaizdai kiti, ir triukšmas nebe tas, bet čia taip žemai ir tokia kaina... galbūt aš ir nesu specas NT kainose, tačiau manau, kad tokia suma yra gal kiek per didelė...

Comment

6000 už 1m2. Brangu, bet ne brangiausia.

Comment

Comment

Nu ir gigantas

Didelis dėkui už nuotraukas

Comment

Norėtųsi ir iš kitos pusės pamatyt.

Comment

Parašė Llinass Rodyti pranešimą
                                          Norėtųsi ir iš kitos pusės pamatyt.
                                          Kad ten tik stalažai ir vsio...

Comment

Working...