Įspūdingas pastačiukas Tikiuosi nebus a la Helios siurprizo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąĮspūdingas pastačiukas Tikiuosi nebus a la Helios siurprizoIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
jau veikia www.gandraliskes.lt tinklapis. Nieko nesuprantu tiek laiko naujino jį, bet skirtumų neįžiūrėjau nuo senojo jokių
Comment
-
Čia manau ta balta spalva katu su mėlyna parinkta tam, kad sietų šitą pastatą kažkuo su pačia Klaipėda ir jūra, na pavyzdžiui jūreivio apranga žinot kokia dryžuota ir t.t. Gal aš klystu bet man kyla tokia mintis kai pasižiūriu, kadangi šitas pastatas bus vienas aukščiausių Klaipėdos pastatų, tai gerai kad jį stato su kažkokia idėja, o ne bet ką bet kaip. Nors gal tą "idėją" aš pats sugalvojau ir nieko jie čia neplanavo bet žvelgiant iš toliau man gražu
Comment
-
seniau Vetrunges pastatas buvo taip dryzuotas:balta,melyna( cia tikrai galejo buti asociacija su jureivio apranga-nes jurininku viesbutis buvo) bet kai neteko auksciausio Klaipedos centro pastato statuso buvo apskardintas(beja visai neblogai dabar atrodo)
O Pilsotui galejo ir kazka graziau sugalvoti...............is rytines puses(koks vaizdas-toks ir fasadas) o vakarine dalis-super
Comment
-
Parašė dubajus Rodyti pranešimąjau veikia www.gandraliskes.lt tinklapis. Nieko nesuprantu tiek laiko naujino jį, bet skirtumų neįžiūrėjau nuo senojo jokių
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąNorėtųsi ir iš kitos pusės pamatyt.
Comment
Comment