Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vaizdas iš naujosios perkėlos lygiai prieš savaitę:

Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Labai gaila kad tik dabar radau jusu foruma, kaip jau nebedirbu pliene. Teko dirbti menesi. Dirbau virsuje kaip dar state 25 auksta. Patikekite manimi vaizdai tiesiog neapsakomi. Gaila kad nepadariau nuotrauku. Jei pavyks ten dirba mano vienas labai gerai pazystamas zmogus. Duosiu jam fotika kad padarytu keleta foto is virsaus kol dar nepabaige darbu virsuje. Manau sios foto turetu jus sudominti.

Comment

Žinoma sudomontu.
        Ir ne tik nuotraukos

Comment

Beje kodėl išėjai iš Plieno

Comment

Hm priezastys yra kelios. Nepatiko darbo laikas: 4 dienines 4 laisvos 4 naktines 4 laisvos ir t.t. Dienines darbo valandos trunka 12 val ishmetus pietus, naktines 11. Virsuje oro salygos tiesiog baisios, kol as dirbau buvo labai karsta, na o dabar vyrukai jau pradeda salti. Del atlyginimo skustis negalima, del aprangos, saugumo priemoniu, irankiu ir panasiai tai tikrai super. Gauni visko ko reikia. Bet pagrindine priezastis tiesiog pasiule geresne, silta, svaria darbo vieta ir susigundziau. o draugo naktine pamaina prasides penktadieni. Tai kol bus sviesu as duosiu jam fotika.

Comment

Kol nuotraukų nėr iš viršaus....

Comment

Tomai aciu uz atnaujinima....
                Lithuanian Top 5 tallest buildings
                1. Europa Tower 126 m. 33 f.
                2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                3. Arfa 100 m. 29 f.
                4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
                5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Kas per slyksti mada daryti pastata is dvieju tipu fasado? Slykstu ir grazu?
                  Tikiuos, kad daugiau pastatu neseks Helios, pilsoto pavyzdziais ;]]
                  :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Pagal mane tai šis bus kol kas bus gražiausias aukštuminis pastatas Lietuvoje

Comment

Na nebent daugiabutis gražiausias ir tai nelabai...
                      "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Pirmos tyrs nuotraukos tai uhh

Comment

Grozis slypi paprastume...
                          Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė ReDevil Rodyti pranešimą
                            Patikekite manimi vaizdai tiesiog neapsakomi
                            Sveikas O kaip naktį Klaipėda atrodo ? Ar apšvietimo miestui netrūksta ?
                            Westside is the best ! :jura:

Comment

Manau visiems Lietuvos miestams truksta, nereikia butu virsuje 30 aukstu pastato kad tai pastebetum.

Comment

sveiki, nakti vaizdas labai grazus taip pat. bet manau kad nepakankamai apsviesta klaipeda kad parodytu savo tikrasias grozybes. pats graziausias vaizdas per saulelydi. is tikro man net paciam idomu kaip dabar vaizdas is ten. nes kaip dirbau 25 aukste vistiek labai skiriasi nuo 34. bet bus nuotraukos ir matysim kokie vaizdeliai is ten siuo metu.

Comment

Na ka, siandien mano brolis pasivazinejo liftu ir uzkilo i 31 auksta.Uz keliu dienu laukite foto
                                  Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

heh, veža tokie Klaipėdos tempai! Jei taip ir toliau, teks keltis pajūrin

Comment

Parašė Reptilias Rodyti pranešimą
                                      Na ka, siandien mano brolis pasivazinejo liftu ir uzkilo i 31 auksta.Uz keliu dienu laukite foto
                                      laukiam nesulaukiam

Comment

pastato viršus iš apačios:

kylant liftu į viršų... : )

toliau, manau, komentarų nereikia - nuotraukos, darytos, užsikėlus viršun

viskas atsiprašau, bet aš fotografavau ne tiek apylinkes (kas, mano nuomone, nebūtų įdomu), kiek pačią aukštumos statybų aplinką bei atmosferą. tai tiek. būtų įdomu sužinoti, ką manote apie tokias nuotraukas

peace,

reptilias'o brolis
                                        Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

su kuo čia tos foto darytos?

Comment

Working...
                                          X