Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

hmm čia toks klausimėlis: o kodėl kraną vis aukština nuo žemės, o ne stato jį ant stogo ir taip vis kilsteli? ar saugu jį tokį aukštą laikyt?

Comment

įspūdingas šis pastatėlis bus na ir dabar jis mane verčia juo žavėtis
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

tikekimes kad apdaila bus gera, nes man jis biski masyvokas, galetu but siek tiek grakstesnis ir liaunesnis.................
        "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė batista
          hmm čia toks klausimėlis: o kodėl kraną vis aukština nuo žemės, o ne stato jį ant stogo ir taip vis kilsteli? ar saugu jį tokį aukštą laikyt?
          Kaip tu jį vis kilstelsi laikydamas ant stogo? Apie kranus nenusimanau, bet manau sunkiai, o jis ten vistiek prie namo tvirtinamas...

Comment

Parašė batista
            Stato ant aukšto ir su kiekvienu kilsteli tik labai aukštuose pastatuose. O jį tokį aukštą laikyt be abejo saugu, juk nieko neatsitiko kai Europą statė, kaip sakė hunter jis juk tvirtinamas prie pastato.

Comment

aa, viskas aišku tokiu atveju dėkui

Comment

http://i80.photobucket.com/albums/j1...6/IMG_3500.jpg
                Gal kas sugebetu paaiskint kodel nuo 12 auksto paliekamos kazkokios skyles?
                Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

/\ čia, kad galėtum paslapčiom žiūrėt, ką kaimynas apačioj veikia

Comment

Bus graziausias pastatas Klaipedoje

Comment

Abejoju, labai jau dėžutė Man tas žalias gražesnis, tik sienos skilinėja...

Comment

Parašė ArTuRAs
                        Tai gali būti dėl priešgaisrinių reikalavimų.
                        Parašas :)

Comment

Super! Man labai patinka!
                          %)

Comment

Parašė Hunte-r
                            Abejoju, labai jau dėžutė Man tas žalias gražesnis, tik sienos skilinėja...
                            kokia jau ten dezute? perimetras ne kvadratinis gi:
                            http://i80.photobucket.com/albums/j1...6/IMG_3506.jpg

... tikrai gerai turetu atrodyt! o ypac kai antra boksta dar pastatys

Comment

Parašė ArTuRAs
                              Mano nuomone priešgaistriniai liukai Kuriuos daugiabučiuose žmonės užmūrija O nuo 12 aukšto dėl to, kad iki 12 aukšto kopečias turi dauguma gaisrinių, kiek žinau ilgesnės yra tik Vilniuje.

Comment

Ką gi, štai ką mato tie kurie naudojasi keltu į Kuršių neriją

Comment

O kai viskas bus baigta, tai išvis afigėnai atrodys

Comment

As dabar galvoju, koks bus idomus jausmas ten gyvent per audras
                                    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Gal nenupūs

Comment

žiūrėsim kaip ten bus

Comment

Parašė John
                                          Wow, vaizdas kazkuo asocijuojasi su Malmo ir Turning Torso. Auksti pastatai turetu is esmes pakeisti Klaipedos ivaizdi. Vietoj neaiskiu krantiniu formu atplaukiantieji matys kruva dangoraiziu

Kai apie rugpjūti grįšiu į Klaipėdą su keltu, tai tikrai pasistengisiu padaryt foto, kaip atrodo Klaipėda įplaukiant į ją

Comment

Working...
                                          X