visai gražiai tas penkiaaukštis atrodo, spalvos l. gerai suderintos, o dangoraižis kaip ant mielių auga, kiek mačiau jau iš vienos foto ir biurų pastato kolonos kyla
o tu isivaizduoji jei tam 5 aukstu pastatui nuimtum spalvas kaip jis atrodytu? oi nekoks pastatelis butu kai neta pastate architekturos tai kas belieka pateplioja ir isspresta problema!!!
Dėl to penkiaaukščio, tai aš jau seniau pastebėjau jo "gražiąsias spalvas", bet iš arti jis kiek geriau atrodo. O daugiaaukštis palyginus su pirmom nuotraukom dabar man atrodo kaip "pastorėjęs". Nors aišku kai baigs, dėl didelio aukščio iš šono atrodys plonas.
Na nėra jo tos spalvos keliančios žavesio, tačiau nežinau kiek kartų geriau nei Vyroko darbai. Šiaip, man rods, tai vienas pirmųjų pastebėjimų dėl nekokio spalvų parinkimo.
Kad ir kaip nepatinka vyroko riestainis, bet jo su šiuo komibloku visgi nelyginčiau. Nebent tu kalbi tik apie "renovuotą vyroko komibloką".
Tai mane ir sulaiko nuo galutinio sprendimo, bet informacija nutekėjo iš betono tiekėjų...
Manau visko gali būt. Na o vieša informacija tokiais atvejais pasirodo kai būna jau galutinai apsispręsta t.y. kai ateis laikas tų aukštų statybai manau tada ir paaiškės.
Manau, kad jie galėtu mažinti pastato aukštingumą tik dėl vienos priežasties - iškilus techninėms statybos problemoms (neskaitant administracinių trukdžių).
Comment