Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Darau aš foto ir galvoju kad grįžęs jau būsiu pavelavęs.
    Ir tiesa Edgaex jau pasidarbavo.

Tai belieka tik tekstą pridurt.
    tai va plieno vadas užsimojęs kaip reik, bet dėl to ji daug kas ir kritikuoja.Ir projektas ir statyba ir marketingas ir pardavimas, nu truputi per daug...
    Bet rankų nenuleidžia, kaip ir optimistas, dangoraiži 34 aukštų planavo statyti tokiu pat stiliumi kaip "Torning torso" nuomoti keliama savaime aukštą, kurio nuomą dienai kainuoja 15 tūkst. lt.(tai gerai kad nedagalvojo )
    Trankosi po visą pasaulį ieško... kaip turėtu atrodyti klp aukščiausias pastatas, buvo skandinavijoj (technologijos)
    ir jau turėjo grįžt iš JAE, pvz gal kokį nužiūrės.
    Kažkam pavyko itikinti kad Mienerit plokštėmis toks pastatas ne kas.
    Tai ruošias pakeist. Žiūrėsim....

Comment

hmmm cia aisku bus mano naivi megejiska akis,bet ar ne per daug plytu kaip 34 aukstu pastatui?

Comment

Parašė Tomasl
        Darau aš foto ir galvoju kad grįžęs jau būsiu pavelavęs.
        Ir tiesa Edgaex jau pasidarbavo.

tai va plieno vadas užsimojęs kaip reik, bet dėl to ji daug kas ir kritikuoja.Ir projektas ir statyba ir marketingas ir pardavimas, nu truputi per daug...
        Bet rankų nenuleidžia, kaip ir optimistas, dangoraiži 34 aukštų planavo statyti tokiu pat stiliumi kaip "Torning torso" nuomoti keliama savaime aukštą, kurio nuomą dienai kainuoja 15 tūkst. lt.(tai gerai kad nedagalvojo )
        Trankosi po visą pasaulį ieško... kaip turėtu atrodyti klp aukščiausias pastatas, buvo skandinavijoj (technologijos)
        įdomiai, įdomiai dėkui už info gal žinai kokie planai dėl tų cilindro formos dangoraižių, kada juos žadama statyt ?
        Westside is the best ! :jura:

Comment

Parašė Edgaex
          įdomiai, įdomiai dėkui už info gal žinai kokie planai dėl tų cilindro formos dangoraižių, kada juos žadama statyt ?
          Tą patį klausimą rengiausi užduoti
          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė batista
            hmmm cia aisku bus mano naivi megejiska akis,bet ar ne per daug plytu kaip 34 aukstu pastatui?
            O kas del tu plytu??

Tikekimes, kad plieno vadas sumastys, kad 34a. yra Klaipedai per mazai, todel reik dar daugiau
            Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Parašė Tomasl

o tai ką čia jie dar žada keisti tam dangoraižiui, kaip suprantu tik paaukštinti galima arba pažeminti, daugiau čia nieko mandraus nepridarysi. Betkokiu atveju geros naujienos, tikiiuosi į gerą mano butui išeis

Comment

O kas del tu plytu??
                nu plytos juk sunkios yra,ar neturetu statyt is kazkokiu lengvesniu konstrukciju? ar visus tokius aukstus vistiek is kazkiek plytu daro?

Comment

Apie cilindrus, dar nėr iko kalbėt, svarbiausia kad statomą dastatytu, bo sustos ties kokiu 20 aukštu.

Comment

Rasiau laiska i pliena klausiau del antrojo 30 aukstu gandraliskiu boksto, taigi jis dar tik vizijoj ir ko gero jo siemet dar tikrai nestatys ka jau kalbet apie cilindrus...
                    Lithuanian Top 5 tallest buildings
                    1. Europa Tower 126 m. 33 f.
                    2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                    3. Arfa 100 m. 29 f.
                    4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
                    5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Parašė dubajus
                      o tai ką čia jie dar žada keisti tam dangoraižiui, kaip suprantu tik paaukštinti galima arba pažeminti, daugiau čia nieko mandraus nepridarysi. Betkokiu atveju geros naujienos, tikiiuosi į gerą mano butui išeis
                      Apdailą

Comment

Maždaug taip turėtų atrodyt gandrališkių pasididžiavimas Nepykit už kokybe Edgaex nuotrauka.
                        "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Ar tik ne per aukstai? man rods cia tu 40 aukstu sulipdei

Comment

Na siap nuo 11 aukšto po 8 lipdžiau, tai lyg ir 35 gautus
                            "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Tuomet tikrai taip atrodys. Oj velnias,aukstas pastatas.

Comment

Tikrai ispudingai atrodys, o dar ka visa kvartala pabaigs !

Comment

Comment

nezinau man atrodo visiai jis neaukstas neukstesnis nei 33 aukstu tas hanerio ;]

Comment

Nu jis ir bus uz hanneri zemesnis apie 10m.

Cia jau mano kuryba :

Comment

Kodel butent 10 metru zemesnis? Gal yra kokiu naujienu del siu planuojamu dangoraiziu?

Comment

Nu ne butent, bet mazdaug...
                                          gand - 112m
                                          hanner - 123m. (kiek prisimenu )

Jokiu naujienu del helios, slepia jie visa informacija kiek gali

Comment

Working...
                                          X