Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Darius_
    O... Gražu. Dabar turėtų geičiau kilti į viršų, nes plačiausioji dalis jau pastatyta, kiti aukštai "kūdesni" bus...
    Kūdesnis jis nebus Visas pastatas bus vienodo pločio, šalia ~7 aukštų biurų pastatas (turbūt manei, kad jį jau stato) deja, dar nepradėjo

Westside is the best ! :jura:

Comment

Grazu.

Comment

Beje, kaip minde, kaip architektas, vertina si pastatuka? [/QUOTE]

jeigu idomi mano nuomone tai as sita pastata vertinu nevienpusiskai pirma kai aukstumini toje vietoje sutinku kad gali jis buti nesu isigilines i padety kaip jis isipaiso y aplinka urbanistine struktura. o jei kalbant apie kaip turi tai is jo visiskas 0. ogi todel nes jis eilinis stulpas be jokios minties. negana to atrodo kaip biuru pastatas pvz europos gyvenamoji dalis ar kam nors panasi i gyvenamaji busta? taigi cia ir panasi situacija.

tai mano nuomone

Comment

Jau beveik 9 aukštai

Comment

Pasiziurejes i 2 nuotrauka, nepasakytum, kad sitas degtukas gali but 34 aukstu
            Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Man tai visada į akis krenta tai, kad pastatas statomas savartine kaškokiam. Galėtu kuo greičiau aplinka sutvarkyti aplink statybvietę . O pats pastatas iš nuotraukų tikrai atrodo labai kūdas

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Manau kol Gandrališkes baigs statyti aplinka bus sutvarkyta
                "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Ežiukas
                  Man tai visada į akis krenta tai, kad pastatas statomas savartine kaškokiam. Galėtu kuo greičiau aplinka sutvarkyti aplink statybvietę . O pats pastatas iš nuotraukų tikrai atrodo labai kūdas
                  Neesu joks užkietėjęs lietuvininkas, bet tavo pranešimuose paskutiniu metu atsiranda vis daugiau ir daugiau elementarių rašybos klaidų, kokias daro tik (geriausiu atveju) antrokai ar trečiokai

(Neįsižeisk.)
                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Mane irgi ežiuko rašyba pradeda erzinti. Taip rašydamas, Ežiuk, rodai nepagarbą tiem, kurie skaitys tavo post'ą. Perskaityk prieš siųsdamas, dėkui.
                    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Čia ne nacionalinio diktanto forumas. Jeigu jus tai žeidžia, tai manau teks su tuo susitaikyti.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Dėl plonumo, tai aš tą jau seniai pastebėjau. Jeigu vėjas nenugriaus, tai atrodys įspūdingai - dar aukštesnis nei iš tiesų yra.

Comment

dėl antros foto, tai turbūt toks plonas atrodo dėl to, kad iš labai arti fotkinau

edit: dar tokią nuotrauką turiu

Comment

Parašė Ežiukas
                            Čia ne nacionalinio diktanto forumas. Jeigu jus tai žeidžia, tai manau teks su tuo susitaikyti.
                            Pilnai pritariu!

Comment

Is tiesu realybej ne toks jis ir plonas,o atrodo visai normaliai. Be to tai priklauso nuo kurios vietos fotkini.

Comment

Bet jis savo ganetinu plonumu atrodys gan ispudingai

Comment

Parašė Deividas
                                  Bet jis savo ganetinu plonumu atrodys gan ispudingai
                                  pritariu,be to tai padidins aukscio ispudi

Comment

Comment

kiek čia tų aukštų jau turime?

Comment

lygiai 9

Comment

Iškasta duobė ir intensyviai darbuojamasi, priestato komercinio darbus , rods monolitas daro.

iš kauno gatvės gerai atrodys.

Comment

Working...
                                          X