Parašė Darius_
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Beje, kaip minde, kaip architektas, vertina si pastatuka? [/QUOTE]
jeigu idomi mano nuomone tai as sita pastata vertinu nevienpusiskai pirma kai aukstumini toje vietoje sutinku kad gali jis buti nesu isigilines i padety kaip jis isipaiso y aplinka urbanistine struktura. o jei kalbant apie kaip turi tai is jo visiskas 0. ogi todel nes jis eilinis stulpas be jokios minties. negana to atrodo kaip biuru pastatas pvz europos gyvenamoji dalis ar kam nors panasi i gyvenamaji busta? taigi cia ir panasi situacija.
tai mano nuomone
Comment
-
Man tai visada į akis krenta tai, kad pastatas statomas savartine kaškokiam. Galėtu kuo greičiau aplinka sutvarkyti aplink statybvietę . O pats pastatas iš nuotraukų tikrai atrodo labai kūdas
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasMan tai visada į akis krenta tai, kad pastatas statomas savartine kaškokiam. Galėtu kuo greičiau aplinka sutvarkyti aplink statybvietę . O pats pastatas iš nuotraukų tikrai atrodo labai kūdas
(Neįsižeisk.)You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Mane irgi ežiuko rašyba pradeda erzinti. Taip rašydamas, Ežiuk, rodai nepagarbą tiem, kurie skaitys tavo post'ą. Perskaityk prieš siųsdamas, dėkui.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Čia ne nacionalinio diktanto forumas. Jeigu jus tai žeidžia, tai manau teks su tuo susitaikyti.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Deividas
Comment