šiandien važiuoju y klaipėdą, eisiu y plieną dėl buto, žiūrėsim ar eis ka nuderėti ar ne
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje
Collapse
X
-
Parašė EdgaexNe, viską savom kojom apeinu.
p.s. man dar nėra 18Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Dubajusgal kas žino klaipėdos viešbučio, sky baro aukštingumą metrais?
Žadu pirkti butą 58 m2 tame dangoraižyje. Ir yra likes tik 11 aukštas, kažin ar panašu bus į sky baro aukštį?
Ir kažin kodėl yra likę laisvi 10, 11 aukštai, gal jie kuom blogi, kad niekas neperka?Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Siek tiek zemiau bus tas gandraliskiu 11 aukstas turejau omeny. Bet cia tik mano spejimai. o pacius auksciausius dangoraizio aukstus jau irgi ispirko ?? tai vistik neblogai tauta perka butus, tik kad www.gandraliskes.lt niekad neatsinaujinaWestside is the best ! :jura:
Comment
-
langai bus y jūros pusę ir y miesto.
Jo tikrai ankščiau sakiau, kad langai nepatinka ir dabar tą patį galiu pasakyti, bet ar yra kitokių pasirinkimų? ne, ir ištikro jau pabodo laukti, kol kas pradės projektuoti naują dangoraižį. Ir taip jau gandrališkių dangoraižyje bus galima apsigyventi tik 2007 rudenį.
Beje Arturas, butus gandrališkėse bent jau tuose naujuose 7-aukščiuose stipriau perka nei dangoraižyje ir kainos panašios y dangoraižio. nzn man tai mieliau dangoraižis.
Vakar kai buvau, tai atėjo andrius iš žvaigždžių butą pirkti
Comment
Comment