Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Pilsotas“ - 34 aukštų dangoraižis „Gandrališkėse“, Klaipėdoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė jevgenijb Rodyti pranešimą
    Pritariu... Swedbank irgi butu gerai...

Tada liks tik Snoras, Siauliu Bankas ir Danse... plius dar kas liko
    taip ant PST trejeto

Comment

Comment

iš tokio kampo yra nedaug Pilsoto foto
        Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Comment

nežinau kaip jums, bet iš čia atrodo vienišas Pilsotas (Neapolis dar truputį pagerina vaizdą). Na jei kadanors atsiras centrinės dalies dangoraižiai vaizdas tikrai pagerės
            Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

VE foto. Jau nuo kokio 8 aukšto nieko nebesimato, o ką kalbėt apie paskutinius. Gyvena kaip dangui tiesiogine prasme
              Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

esu buvęs per rūką ant stogo, jausmas labai keistas, mano draugas sakė... "kaip pekloj" jausmas kaip kokios košėje būtum

Comment

Aš per rūką buvau Bangoj tai jausmas kaip garinėj pirtį ar, kad regėjimas būtų labai blogas.
                  eFoto | YouTube

Comment

Man mūsų Kuršas gerokai elegantiškesnis ir todėl gražesnis už tuos Austrų kirviu iškapotus statinius.

Comment

teko ir man pabuti virsutiniuose aukstuose per stipru ruka. pritariu, kad jausmas gana keistas, pasijunti kaip filme "prazutingas rukas"

Comment

kaip aš pasigendu tokio pastato kaip pilsotas Vilniuje NMC labai jis pritiktu salia Europos bokšto
                        Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

O aš pasigendu Europos bokšto, šalia Pilsoto Klaipėdoje

Comment

Parašė AngeLT Rodyti pranešimą
                            kaip aš pasigendu tokio pastato kaip pilsotas Vilniuje NMC labai jis pritiktu salia Europos bokšto
                            O aš kaip tik galvoju, kad Pilsotas netiktų niekur kitur kaip tik Klaipėdoje.

Comment

as galvoju kad pilsotas niekur netinka , o jei rimtai, tai tegu buna ten kur yra.

Comment

Burės dar tik griaučiai matosi
                                Ai beje, kodėl parašei, jog čia aukščiausias LT pastatas?

Comment

iš dalies tiesa, kad aukščiausias Vilniuje aukščiausias biurų dangoraižis, o Klaipėdoje gyvenamasis

Comment

Ten buvo parašyta, jog pastatas, jo paskirtis nepaminėta, bet gana čia į offtopic'ą varyt

Comment

Konkurse pirmauja "Pilsotas"

"Vakarų ekspreso" šią savaitę paskelbtame konkurse "Gražiausias naujas Klaipėdos pastatas" ir toliau pirmauja Gandrališkių kvartalo "Pilsotas".

Tarp lyderių įsiveržė komercinės paskirties pastatas Jūrininkų prospekte ir Ryžių malūnas Žvejų gatvėje.

Savo nuomonę iki pat Naujųjų metų galite pareikšti skiltyje "Konkursai".

Skaitytojai taip pat gali pildyti pretendentų sąrašą siųsdami el. laiškus adresu aktualijos@ve.lt arba tiesiog palikdami komentarą.
                                      http://www.ve.lt/?data=2009-11-07&ru...rub=1190113119

Comment

Nepasakyčiau kad man Pilsotas yra labai gražus, bet apžvelgęs tuos visus konkursinius pastatus, vistiek pirmenybę teikčiau jam. Nors yra ir kitų neblogų variantų.
                                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Comment

Working...
                                          X