Vakar kai buvau, tai atėjo andrius iš žvaigždžių butą pirkti
Reikia visai tautai paskelbti, kad zvaigzde Andrius gadraliskese pirks buta. Tikrai pardavimai gandraliskese padidetu. Dauguma lietuviu noretu gyventi viename rajone su antruoju Lietuvos Cicinu
beje, Dubajau, tu is Vilniaus, taip ? Kodel persikeli butent i Klaipeda ? Ar darba cia geresni radai, ar siaip miestas graziausias, ar kas ?
Beje, šalia dangoraižio būsiantis ofisų pastatas, kuris dar išvis net nepradėtas statyti, jau yra visas išparduotas.
Puiku. Gal dar žinai kada jį pradės statyt ?
Parašė dubajus
Žadu pirkti butą 58 m2 tame dangoraižyje. Ir yra likes tik 11 aukštas, kažin ar panašu bus į sky baro aukštį? Ir kažin kodėl yra likę laisvi 10, 11 aukštai, gal jie kuom blogi, kad niekas neperka?
O taip kaip dėl to pačio dangoraižio - nejau jau beveik visi butai jame parduoti ?
Gal gali pasakyt kas ten per skaičiai, kur mėlynai pažymėjau ant dangoraižio ? Ten gal aukštis metrais ? Gal galėtum originalaus dydžio jį atsiųst man į edgaex@yahoo.com ?
mariu pusės fasade šiandien renkamas dar vienas bokštinis kranas, bet jis pagal savo specifikacija manau iki kokiu 10 aukštų tegalį pasiekti, ir tai manau reiskia kad ,nespartins dng tempo, o tik laikinai perims pagrindinio krano darba kuris statys šalia dng komercines patalpas.
Bet tai čia tik man taip atrodo, kaip yra iš tikro nežinau, gal jis aptarnaus visai ka kitka, kad ir mūro darbus,ar ka...
"D" dangoraižyje dviejų kambarių kvadratūros 46,71 kv.m.; 64,19 kv. m.; 87,71 kv.m.,trijų kambarių - 70,75 kv.m.; 89,74 kv.m.; 100,75 kv.m.
3-18 aukštų kainos nuo 5000 Lt/m² iki 8500 Lt/m² (su daline apdaila)
Edgaex bando skaičiuoti: 11 aukšto kaina turėtu būti ~(5000+8500):2= 6750lt. Imam dviejų kambarių 64,19kv. m butą: 64,19*6750= 433282,5lt. Išvada: Kaina turėtų būti nuo 400000 iki 450000lt. Na, tai kur kas daugiau už gandrališkes, bet vistiek kainų skirtumas nėra labai jau didelis
tik 19-20 aukštų kainnos unreal'ios (nuo 15000 už kvadratą)
Beje, šiandien mačiau naują kraną prie dangoraižio (geltonas ) rytoj jei nesnigs ir nelys, padarysiu foto
Comment