Vilniui akropoly buvau gal karta, bet kazko iskirtinio nepastebejau nei Klaipedos. As nesakau, kad kitur tu lusnynu ner, bet tai nereiskia, kad Vilniui nereikia susitvarkyt jeigu nori kuo daugiau pajamu is turizmo gaut!? Kur daugiau turistu, Vilniui ar Briusely, manau klausimas nekyla.
Pažiūrėk koks Vilniuj išblizgintas iščiustintas senamiestis, betkuris rytų Europos miestas galėtų pavydėt. Liko tik keletas užkampių kuriuos jau dabar tvarko. Lenkijos gražiausias miestas Krokuva, kuris sulaukia manau netgi daugiau turistų nei Vilnius, bet net nedrįsčiau lygint kuris gražiau sutvarkytas. Krokuva kokiais 5 metais atsilieka. Norint pritraukt daugiau turistų reikia reklamos, pigių oro linijų atėjimo ir t.t.
O kad Vilniuj Akropoly buvai tai
Čia tema ne apie tai. Baigiam.
Vilniui akropoly buvau gal karta, bet kazko iskirtinio nepastebejau nei Klaipedos. As nesakau, kad kitur tu lusnynu ner, bet tai nereiskia, kad Vilniui nereikia susitvarkyt jeigu nori kuo daugiau pajamu is turizmo gaut!? Kur daugiau turistu, Vilniui ar Briusely, manau klausimas nekyla.
Bet juk Vilnius eina teisinga kryptimi, viskam reikia laiko. Nepataisysi mieste padėties vos užsigeidęs. Esu tikras, kad ir pats tai supranti, tad kam dar priekaištauti. Ir diskusijos tema visai kita nei čia turėtų būti.
Nuobodybė..? Na nežinau.. Gal tau susidarė tokia nuomonė dėl to, kad jis vienut vienutėlis stovi toks aukštas tarp žemaūgių pastatų..? Kai atsiras kiti aplink aukšti pastatai, gal tavo nuomonė pasikeis.. Na bet visi gali turėti savo nuomonę. Mano nuomone, jis nepakartojamas, ypač kai žiūri į jo siaurąją pusę.
Nemanau. Pataškyti aukštaūgiai po visą miestą didelio įspūdžio nesudaro. Vat būtų koks Vilniaus NMC atitikmuo Klaipėdoje tada tau visiškai pritarčiau
Vien Gandrališkėse aukštaūgių turėtų būti daugiau nei dabar Vilniaus NMC, ir netoli dar ne vienas statomas ar planuojamas statyti. Aišku jei K ir D būtų kur nors ties Baltijos prospektu koncentracija dar pagerėtų.
Comment